12 Αυγούστου 2015

Άγριο κράξιμο στο Facebook της Ραχήλ για Καμμένο και Μνημόνιο

Ποιός "είδε" τη Ραχήλ Μακρή και δεν τη... φοβήθηκε! Με δυο απανωτές αναρτήσεις, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ "κράζει" τους υπουργούς της κυβέρνησης που έβαλαν την υπογραφή τους στο νέο Μνημόνιο και πάνω απ' όλους τον Πάνο Καμμένο, το οποίο δεν κατονομάζει αλλά "φωτογραφίζει" με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο!
Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Ραχήλ Μακρή ανέβασε αρχικά τις εικόνες από το αρχείο του Μνημονίου που εστάλη στη Βουλή τα ξημερώματα με τις υπογραφές των υπουργών που... συνηγορούν στη νέα δανειακή σύμβαση. Και "άστραψε και βρόντηξε"! 

"Οι υπογραφές του τρίτου μνημονίου. Συμπεριλαμβάνονται αυτοί που δεν θα υπέγραφαν μνημόνια ούτε νεκροί, που ότι έλεγαν θα ίσχυε για πάντα, που θα έφευγαν από την χώρα που θα άφηναν το κόμμα τους, που θα έφευγαν από την κυβέρνηση. Οι ρυθμιστές και τα τρενάκια εκτροχιάστηκαν για μια καρέκλα" έγραψε.



Αλλά είχε και... συνέχεια το post. "Τρία χρόνια ακόμα η Ελλάδα υποχείρια των δανειστών οι οποίοι ανα τρίμηνο θα επέρχονται να βάζουν μέτρα και θα μας προσδιορίζουν πόσα κομμάτια από την σάρκα του ελληνικού λαού θέλουν για την επόμενη δόση".