16 Αυγούστου 2015

ΦΩΤΟ-Κι ο Αλέξης Τσίπρας γράφτηκε στο group «Πρόταση μομφής στην ΠτΒ»!

Με μεγάλη έκπληξη, οι διαχειριστές της ομάδας στο Facebook, που ζητάει να αποχωρήσει η Ζωή Κωσταντοπούλου από τη θέση του Προέδρου της Βουλής, είδαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αίτηση και έγινε το 34.227ο μέλος

Ο Αλέξης Τσίπρας κάτω από την ετικέτα «New Members» του group «Πρόταση Μομφής στην ΠτΒ»


Τον Αλέξη Τσίπρα, προσκάλεσε, στο group «Πρόταση Μομφής στην ΠτΒ», ο Αλέκος Φλαμπουράρης (που ήταν ήδη μέλος από χθες). Ύστερα από μια μίνι σύσκεψη των διαχειριστών, έγινε δεκτός.

Η αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην είδηση ότι και ο πρωθυπουργός ζητάει δημόσια να γίνει πρόταση μομφής εναντίον της, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν έντονη. Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι υπάλληλος του Σκάι.

Μάλιστα οι καταγγελλίες της προχώρησαν ακόμα περισσότερο: Κατηγόρησε τον ίδιο τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτή του Facebook, ότι είναι και αυτός υπάλληλος του Σκάι, γι’ αυτό και επιτρέπει τέτοια αντιδημοκρατικά group.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε ήδη την πρώτη του δημοσίευση στην ομάδα «Πρόταση Μομφής στην ΠτΒ» γράφοντας «Σας παρακαλώ, κάντε κάτι να φύγει». Αλλά τη διέγραψε αμέσως μετά, προφανώς μόλις αντιλήφθηκε ότι ο πρώτος που πρέπει να κάνει κάτι, είναι ο ίδιος.

Η ιδέα του συγκεκριμένου άρθρου, ανήκει στον κ. Μιχάλη Νάσαινα
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=42486