03 Αυγούστου 2015

Φωτογραφίες: Κόρη γνωστού ηθοποιού τα πέταξε όλα έξω στο Instagram

Η 19χρονη καλλονή, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στις Κάννες για ολιγοήμερες διακοπές, φαίνεται πως βαρέθηκε μόνη της στο δωμάτιό της και αποφάσισε να κάνει μία αυτοσχέδια φωτογράφηση μόδας
Η οικογένεια Baldwin είναι γνωστή για το ταλέντο της στην υποκριτική, αφού τέσσερα μέλη της έχουν διακριθεί στον χώρο του κινηματογράφου, με τον Alec Baldwin να διεκδικεί τη μερίδα του λέοντος σε δημοσιότητα.

Ωστόσο, ένα από τα νεότερα μέλη της οικογένειας φαίνεται πως έχει επιλέξει έναν πιο ξεκούραστο τρόπο να προσελκύει την προσοχή. Ο λόγος για την Ireland Baldwin, κόρη του Alec και της Kim Basinger, η οποία πρόσφατα ανέβασε μία σειρά προκλητικών φωτογραφιών στη σελίδα της στο Instagram που μάλλον δεν θα ενθουσιάσουν τον διάσημο πατέρα της.

Η 19χρονη καλλονή, που βρίσκεται αυτές τις μέρες στις Κάννες για ολιγοήμερες διακοπές, φαίνεται πως βαρέθηκε μόνη της στο δωμάτιό της και αποφάσισε να κάνει μία αυτοσχέδια φωτογράφηση μόδας. Έβαλε λοιπόν μπικίνι της και άρχισε να ποζάρει αισθησιακά στον φακό ενώ στη συνέχεια θέλησε να μοιραστεί τις καυτές φωτογραφίες με τους 255.000 ακόλουθούς της στο Instagram.