02 Αυγούστου 2015

“Εκτελεστής” του ΣΥΡΙΖΑ ο Αυγενάκης έχει ως τώρα ξεβρακώσει: Βαλαβάνη, Κορωνάκη και τον "θεατρίνο" υπουργό με την offshore

Φόβος και τρόμος για τα κυβερνητικά στελέχη έχει γίνει ο Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος διευθύνει ατύπως το γραφείο τεκμηρίωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Mεθοδικός στην έρευνα στοιχείων έχει καταφέρει καίρια πλήγματα κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ενώ συνεχίζει να βομβαρδίζει τη Βουλή με στοχευμένες ερωτήσεις δημιουργώντας το κατάλληλο επικοινωνιακό κλίμα για να ακολουθήσουν οι αποκαλύψεις.

Όπως πληροφορούμαι πολύ σύντομα θα δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του υφυπουργού ο οποίος διαθέτει off shore εταιρεία στην Κύπρο την οποία βέβαια ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει ο εν λόγω υφυπουργός προδόθηκε από την κίνηση των λογαριασμών και ήδη στην κυβέρνηση τον θεωρούν καμμένο χαρτί.

Δεν ζήτησαν την παραίτησή του γιατί στο Μαξίμου πιστεύουν ότι το ζήτημα θα ξεχαστεί και με την προσφυγή σε εκλογές θα απαλλαγούν οριστικά από τα καμένα χαρτιά.

Οι επόμενοι στόχοι

Όπως πληροφορούμαι από έγκυρη πηγή ο επόμενος στόχος του Λευτέρη Αυγενάκη έχει σχέση με τις επαγγελματικές δραστηριότητες που είχε ένας υπουργός ο οποίος δεν συνδέεται τόσο με τη διαδρομή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά προέρχεται από το λεγόμενο χώρο των ΠΑΣΟΚογενών.

Παράλληλα το επιτελείο του συγκεντρώνει στοιχεία για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που είχε στο παρελθόν ένας σημερινός διοικητής μεγάλης ΔΕΚΟ.

http://lykavitos.gr/archives/214132