22 Σεπτεμβρίου 2015

Ναρκωτικά και πάρτι οργίων σκότωσαν τον 33χρονο περιζήτητο σεΐχη Rashid;

Λίγες ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του 33χρονου περιζήτητου σεΐχη Rashid απόκαρδιακή προσβολή, οι φήμες για τον έκλυτο βίο του οργιάζουν.
Ο γοητευτικός πρωτότοκος γιος του σεΐχη του Ντουμπάι Mohammed bin Rashid Al Maktoum κηδεύτηκε το Σάββατο στο νεκροταφείο Umm Hurair.



Ο αιφνίδιος θάνατός του άφησε πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Ενώ ως επίσημη αιτία θανάτου του έχει ανακοινωθεί η καρδιακή προσβολή, οι ισχυρισμοί περί ναρκωτικών και στεροειδών κυκλοφορούν εδώ και καιρό στους κύκλους της υψηλής κοινωνίας στο Ντουμπάι.

Τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή και είχε γίνει αινιγματική φιγούρα στο εμιράτο που κάποτε προοριζόταν να κυβερνήσει. Του είχε αφαιρεθεί το δικαίωμα διαδοχής το 2008 και είχε δοθεί στον 32 αδερφό του σεΐχη Maktoum bin Mohammed Al Maktoum.

Ο γεννημένος το 1981 γοητευτικός σεΐχης και με προσωπική περιουσία που εκτιμάται στα 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια είχε δολοφονήσει έναν βοηθό στο γραφείο του ηγεμόνα και έτσι έχασε την ευκαιρία να είναι κληρονόμος του.



Αυτό είχε αποκαλυφθεί από εμπιστευτικό σημείωμα του γενικού πρόξενου David Williams για τη CIA που διέρρευσε από το Wikileaks και έδωσε μια συναρπαστική εικόνα για το τι πραγματικά συνέβαινε στο παλάτι Zabeel.

Σε άλλο εμπιστευτικό έγγραφο γινόταν αναφορά για βασιλικά πάρτι με σεξουαλικά όργια και ναρκωτικά. Βρετανός βοηθός των Al Maktoums είχε ισχυριστεί ότι έχασε το δικαίωμά του στη διαδοχή επειδή ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά.



Το πρόβλημα ήταν τόσο σοβαρό που, όπως αποκάλυψε ο Ali που είχε επαφές με την οικογένεια, είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης από την εξαγριωμένη οικογένειά του το 2009.

Από τότε ελάχιστα είχαν ακουστεί για τον 33χρονο σεΐχη μέχρι και την ανακοίνωση του θανάτου του την Παρασκευή, οπότε και τα πρωτοσέλιδα βγάζουν τα άπλυτα της βασιλικής οικογένειας στη φόρα.



Πηγή: Dailymail