15 Σεπτεμβρίου 2015

ΨΕΥΤΗΣ ΟΛΚΗΣ! Ο Φλαμπουράρης απαντά για τη λαμογιά των 3,9 εκατ. ευρώ: Δεν συμμετέχω στο ΔΣ της εταιρείας... και είναι Δευτέρα

-Την προηγούμενη βδομάδα έλεγε στην ΤιΒι ότι έκλεισε την εταιρία του... τώρα λέει ότι απλά αποχώρησε ενώ δεν βρίσκει κάτι ανήθικο στο να παίρνει δημόσια έργα εταιρία στην οποία έχει μετοχές και να πληρώνεται με διαδικασίες εξπρές... 
-Δεν δημοσίευσε κανένα χαρτί που να αποδεικνύει όσα λέει περί αποχώρησης και συνταξιοδότησης
-Παραδέχεται έμμεσα ότι έχει ακόμα μετοχές της κατασκευαστικής άρα έχει όφελος από τα έργα που παίρνει η εταιρία
-Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δε λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα! Φοβούνται αποκαλύψεις και δε θέλουν να εκτεθούν αφού το όνομά του και το τηλέφωνό του συνεχίζουν να είναι πρώτη μούρη στην ιστοσελίδα της κατασκευαστικής


Μετά τον σάλο που ξέσπασε για την τεχνική εταιρεία του Αλέκου Φλαμπουράρη η οποία πήρε δουλειά 3,9 εκατ. από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ήρθε η πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον του υπουργού Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Συνομιλητές του κ. Φλαμπουράρη υποστηρίζουν πως παραμονές των εκλογών του Ιανουαρίου ο ίδιος σταμάτησε να έχει κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Ισχυρίζονται μάλιστα πως ο ίδιος κατέθεσε τα πτυχία και έκανε αίτηση για να συνταξιοδοτηθεί. Τονίζουν, δε, πως ο κ. Φλαμπουράρης δεν έχει καμία ανάμειξη με την εταιρεία, αφού δεν συμμετέχει πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο.

«Δεν απαγορεύεται να έχει μετοχές σε εταιρείες ούτε ο υπουργός»
Ο πρώην υπουργός μίλησε στον Αθήνα 9,84 για το σκάνδαλο, υποστηρίζοντας πως έχει αποχωρήσει από την εταιρεία και τονίζοντας ότι δεν απαγορεύεται να έχει μετοχές σε εταιρείες ούτε ο υπουργός.

«Η πρώην εταιρεία μου πήρε το έργο με διαγωνισμό, ο οποίος έγινε πριν από ενάμιση χρόνο. Κάθε Έλληνας μπορεί να έχει μετοχές σε διάφορες εταιρείες. Δεν απαγορεύεται να έχει μετοχές σε εταιρείες ούτε ο υπουργός. Εγώ έχω αποχωρήσει από την εταιρεία, έκλεισα το επάγγελμα μόλις έγινα υπουργός, παρέδωσα το πτυχίο μου, το εργολαβικό πτυχίο, και υπέβαλα τα χαρτιά μου για σύνταξη. Από εκεί και πέρα, λασπολογίες υπάρχουν αρκετές. Δεν θέλω να ασχοληθώ με νομικές διαδικασίες. Η ιστορία μου 50 χρόνια στην Αριστερά και 40 χρόνια στο επάγγελμα είναι τέτοια, που κανείς δεν μπορεί να μου καταμαρτυρήσει απολύτως τίποτα... Όποια προσπάθεια σπίλωσης γίνεται νομίζω ότι θα πέσει στο κενό...».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα

Τις τελευταίες μέρες η ναυαρχίδα του κίτρινου Τύπου, το Πρώτο Θέμα, επιδίδεται σε μια εκστρατεία διασποράς κατασκευασμένων ειδήσεων και συκοφαντίας ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του. Το συγκρότημα της παραδημοσιογραφίας, όπως και στο παρελθόν, έτσι και τώρα, συνεχίζει το ρόλο του κομιστή της διαπλοκής, σε διατεταγμένη υπηρεσία ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι πολίτες, όμως, έχουν και μνήμη και κρίση.