08 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΜΑ! «Έφυγε» στα 42 του χρόνια o γνωστός μας φίλος Μάρκος

Μόλις πριν λίγες μέρες έμαθα ότι στις 23 Αυγούστου απεβίωσε ο φίλος Μάρκος! Όποιοι είναι εδώ παλιοί αναγνώστες θα τον θυμούνται αφού σχολίαζε καθημερινά ενώ συχνά έγραφε άρθρα (το πρώτο του άρθρο ήταν αυτό) είτε για να εκφράσει την αγανάκτησή του με τον ΓΑΠ είτε να μας ενημερώσει για τον αγαπημένο του Βασιλέα των Ελλήνων Κωνσταντίνο όπως τον έλεγε αφού ήταν γνωστός φίλος του Κωνσταντίνου. Μαζί στηρίξαμε τον Σαμαρά αλλά στην πορεία ο Μάρκος απογοητεύτηκε ειδικά με τη συγκυβέρνηση τον Νοέμβριο του 2011 και σταδιακά σταμάτησε να γράφει ίσως και επειδή οι άλλες του ασχολίες δεν του επέτρεπαν αφού βρήκε πιο αξιόλογες δουλειές από αυτές που του προσέφερε ο Πατούλης... Τέλος πάντων... καλά να περνάει εκεί που πήγε

Ο Μάρκος Τσάκας υπηρέτησε τη δημοσιογραφία για πάνω από 20 χρόνια σε αρκετά μέσα ενημέρωσηςΤην τελευταία του πνοή, μόλις στα 42 του χρόνια, άφησε, χθες Κυριακή, ο δημοσιογράφος Μάρκος Τσάκας. Ο Μάρκος... υπηρέτησε τη δημοσιογραφία για πάνω από 20 χρόνια σε αρκετά μέσα ενημέρωσης. Τελευταία εργαζόταν στο περιοδικό Hello! και στο site toratora.gr, του Πέτρου Κωστόπουλου.



Ο δημοσιογράφος, πολέμησε γενναία τον καρκίνο, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους και τους συναδέλφους του. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα, Δευτέρα στις 17.30, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων στο Μαρούσι.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 
24.08.2015