30 Σεπτεμβρίου 2015

Αγνώριστη από το πολύ φωτοσόπ η 50χρονη Βαλερί Τριερβελέρ -Τι απαντά στις ειρωνείες [εικόνες]

Η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ Βαλερί Τριερβελέρ εμφανίστηκε την Τρίτη σε γιαπωνέζικο περιοδικό και η εντελώς παραμορφωμένη εικόνα έκανε τη Γαλλία να γελάει.
Η φωτογραφία της αγνώριστης Βαλερί έκανε αμέσως τον γύρο του διαδικτύου με απίστευτα ειρωνικά σχόλια. Η Βαλερί Τριερβελέρ πόζαρε στο γιαπωνέζικο περιοδικό για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια απο το βιβλίο της «Ευχαριστώ γι'αυτή τη στιγμή», το οποίο έγινε μπεστ σέλλερ παγκόσμια. Για την φωτογράφιση πόζαρε με look χόλιγουντ: μαύρο φόρεμα, κοσμήματα λαμπερά, ξανθά μαλλιά με κύματα και πανήψυλες μαύρες γόβες.

Ωστόσο το φωτοσόπ μετά την φωτογράφιση «πείραξε» τόσο πολύ το πρόσωπό της που η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας έγινε αγνώριστη! Ο τίτλος του άρθρου «Η αναγέννηση της Βαλερί» προκάλεσε επίσης πολλά ειρωνικά χαμόγελα από τους χρήστες του διαδικτύου και δηλητηριώδη σχόλια εναντίον της.
Η πρώην πρώτη κυρία αναγκάστηκε να αντιδράσει και ανέβασε στο τουίτερ την απάντησή της, συνοδευόμενη με μια φωτογραφία απο τις προετοιμασίες. Γράφει:
«Ευχαριστώ τον @Gsergenti για το ταλέντο του και, ναι, έγινε φωτοσόπ απο την ομάδα της Ιαπωνίας. #είμαι 50 ετών και το ξέρω !!!»


Λίγη ώρα αργότερα, ανέβασε και ένα άλλο μήνυμα: «Ε, φίλοι μου, είμαι 50 ετών αλλά σε πλήρη φόρμα! Αυτή η φωτό δεν είναι φωτοσόπ».


Αυτή είναι η πραγματική Βαλερί Τριερβελέρ. Εδώ, το καλοκαίρι του 2015 στο Ρολάν Γκαρός: