22 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ! Μετά τον Ραγκούση και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Λεβέντης: Θα αλλάζει βουλευτές κάθε 6μηνο

Μετά τον Ραγκούση που θα καταργούσε τα κρατικά αυτοκίνητα και τον ΣΥΡΙΖΑ που οι βουλευτές του δεν θα δέχονταν να πάρουν κρατικό αυτοκίνητο, ήρθε η σειρά του Λεβέντη να πει τη μαλ@κία του! Θα αλλάζει βουλευτές κάθε 6 μήνες... δηλ. μέχρι να μάθουν τι παίζει θα τους αλλάζει. Αλλά το θέμα είναι: Αφού θα τους αλλάζει γιατί έβαλε όλο το συγγενολόι του στις πρώτες θέσεις στις λίστες; Γιατί ας πούμε έβαλε τον γιό του πρώτο και όχι 5 ας πούμε; Αλλά τόσο μαλ@κες είναι οι Έλληνες που τους δουλεύει κι ο Λεβέντης! 

Ο Βασίλης Λεβέντης, μετά από τους πανηγυρισμούς  που το κόμμα, η Ένωση Κεντρώων , μπήκε στη Βουλή, βάζει αυστηρούς κανόνες  για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος.

Ο Πρόεδρος του κόμματος,  έχει ήδη ενημερώσει τους Βουλευτές ότι θα έχουν θητεία στη Βουλή έως τον Φεβρουάριο, καθώς  τους ειδοποίησε ότι θα ορκιστούν και οι οκτώ βουλευτές με θρησκευτικό όρκο. Επίσης τους είπε να μην πάρουν βουλευτικό αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Β. Λεβέντης θα στείλει επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα με την οποία θα του εξηγεί ότι για να έχουν συνεργασία πρέπει να δεχθεί κάποιους όρους. Ένας από αυτούς είναι να γίνει απόλυση από το Δημόσιο στους συγγενείς των βουλευτών και υπουργών διότι εάν δεν το κάνει θα τον καταψηφίσει στις προγραμματικές δηλώσεις.