10 Σεπτεμβρίου 2015

BINTEO-Ο Μεϊμαράκης σέρβιρε νερό σε Τσίρπα κι ο Λαφαζάνης κάπνιζε - Όλο το παρασκήνιο του debate


Μπορεί στους δέκτες οι τηλεθεατές να έβλεπαν μια απόλυτα στημένη εικόνα, ωστόσο μέσα στο στούντιο τα πράγματα ήταν λίγο πιο χαλαρά. Κι ας μην το έδειχναν οι κάμερες...

Οπως αποκάλυψε ο συντονιστής του ντιμπέιτ Πάνος Χαρίτος, πολιτικός αρχηγός κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας άναψε τσιγάρο! Οπως είπε ο δημοσιογράφος, ο πολιτικός αρχηγός σηκώθηκε από τη θέση του για να καπνίσει, επειδή δεν άντεξε χωρίς τσιγάρο για τρεις ώρες. Και μπορεί ο Πάνος Χαρίτος να μην τον κατονόμασε, αλλά τον... έπιασε η κάμερα! Πολλοί το είδαν, λίγοι το κατάλαβαν, αλλά αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά το βίντεο, τη στιγμή της αντιπαράθεσης του Πάνου Καμμένου με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και συγκεκριμένα όταν το πλάνο ανοίγει και φεύγει από το κοντινό στο πρόσωπο του προέδρου των ΑΝΕΛ, θα διαπιστώσει ότι λείπει από τη θέση του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας είχε... κρυφτεί πίσω από το σκηνικό, πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα, στη συνέχεια φαίνεται να βγάζει το κεφάλι του για να δει τι γίνεται στο στούντιο και σιγά σιγά φανερώνεται ολόκληρος!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 03:05 έως και το 03:21 του παρακάτω βίντεο:


Ο κ. Χαρίτος είπε επίσης ότι όταν ο Αλέξης Τσίπρας έμεινε χωρίς νερό, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης σήκωσε το μπουκάλι του και σέρβιρε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ και με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στη συνέχεια.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ αποκάλυψε όμως και ότι κάποιοι πολιτικοί αρχηγοί ούτε καν χαιρετήθηκαν. Δεν αποκάλυψε ονόματα, ωστόσο, λέγοντας: «Μπορείτε να φανταστείτε ποιοι είναι αυτοί που χαιρέτησαν ο ένας τον άλλο και ποιοι είναι αυτοί που δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ με τις αποκαλύψεις του "νεκροθάφτη" Χαρίτου