11 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Μουρούτης αποδομεί με πράξεις τη δημοσκόπηση της φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑ: Σύμφωνα με τις συσπειρώσεις η ΝΔ προηγείται!!

Σφοδρά πυρά κατά της « Εφημερίδας των Συντακτών» εξαπολύει από τη σελίδα του στο facebook ο πρώην διευθυντής του γραφείου τύπου, επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης. Αφορμή η μαιμού (όπως αποδεικνύει) δημοσκόπηση την οποία παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα, σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με ποσοστό 5% ενώ οι πράξεις δείχνουν ότι η ΝΔ προηγείται!.

Ο Γιώργος Μουρούτης χαρακτηρίζει μαϊμού τις δημοσκοπήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της «Εφημερίδας των Συντακτών», καλεί την ΝΔ να προσφύγει άμεσα στο ΕΣΡ και με μια αναλυτική μαθηματική πράξη αποδεικνύει πως στην πραγματικότητα το ποσοστό της ΝΔ είναι μεγαλύτερο από αυτό του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα στο τέλος της ανάρτησης του με κεφαλαία γράμματα τους χαρακτηρίζει ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Ο Μουρούτης έκανε το εξής απλό: Έχει μετατρέψει το ποσοστό μετακίνησης σε πραγματικό ποσοστό πχ. το ΠΟΤΑΜΙ χάνει το 15%  των ψηφοφόρων του προς τον ΣΥΡΙΖΑ (λέει η κάρτα με τις συσπειρώσεις) δηλ. από το 6% που πήρε στις εκλογές του Ιανουαρίου το 0,9% πάει ΣΥΡΙΖΑ... κάνοντας το ίδιο για όλα τα κόμματα το αποτέλεσμα είναι 27,2% ΝΔ και 26,3% ΣΥΡΙΖΑ ενώ οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ βγάζουν αυθαίρετα 23,5% για ΝΔ και 28,5% ΣΥΡΙΖΑ!!

Δείτε τι έγραψε στο facebook (: