11 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΙΩ! Μεϊμαράκης: "Ο Καμμένος ήταν συνομιλητής του Τσοχατζόπουλου"

"Κατάδικο" και συνομιλητή του Τσοχατζόπουλου, είπε τον Πάνο Καμμένου, ο Βαγγέλης Μειμαράκης στην συνέντευξη του στο newspost.

O πρόεδρος της ΝΔ σήκωσε το γάντι και απάντησε σε πολύ αυστηρό τόνο στον πρόεδρος των ΑΝΕΛ, αναφέροντας πως τον ξέρει καλά, αφού είχαν  υπηρετήσει στην ίδια κυβέρνηση.

Ο Μειμαράκης ήταν πολύ αυστηρός απέναντι στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, τονίζοντας πως ο Καμμένος είχε πάει δύο φορές σπίτι του Τσοχατζόπουλου και έχει καταγραφφεί στο ημερολόγιο.

Ταυτόχρονα τόνισε ξανά πως "ο Αλέξης το παίζει κυριούλης και βάζει τον Καμμένο στην βρώμικη δουλειά" και συνέχισε λέγοντας πως ο Τσίπρας "όλο κάνει ότι δεν ξέρει".

"Βγήκε ο Τσίπρας και μας είπε ότι δεν υπολόγισαν τη δύναμη των τραπεζών, δεν υπολόγισαν ότι θα κλείσουν οι τράπεζες, μα είναι δυνατόν, πού πας ρε Καραμήτρο αν δεν τα υπολογίσεις όλα αυτά.... Είναι ασυγχώρητα όλα αυτά που συμβαίνουν" συνέχισε την σφοδρή επίθεση ο κύριος Μεϊμαράκης, εξηγώντας πώς προέκυψε το «ψευτράκος», ο χαρακτηρισμός του για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει χαρακτηρίσει έως τώρα την προεκλογική περίοδο: "Πράγματι οργίστηκα κάποια στιγμή, γιατί ενώ του είχαμε δώσει πολύ μεγάλη στήριξη, στήριξη εθνικού ηγέτη, αυτός επέλεξε να ξαναγίνει κομματάρχης, να ξαναγίνει ομαδάρχης, οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές... Και βγαίνει και μας λέει ότι από τις 12 Ιουλίου είχε στο μυαλό του τις εκλογές, δηλαδή μας δούλευε! Τι μας σκάβεις το λάκκο έτσι φτηνιάρικα ρε φίλε, αφού βλέπεις ότι στα μεγάλα σε στηρίζουμε. Μετά δίνει διαρροή ότι όχι μόνο με ενημέρωσε αλλά και ότι δεν θα κάνω χρήση της διερευνητικής εντολής, μπορώ να μην τον πω ψευτράκο; Πάτε καλά ρε; Πού ζούμε, και πάλι λίγα είπα, του τα 'πα γλυκούλικα"!



Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε δείξει τη διάθεσή του από το χθεσινό debate όταν τοποθετήθηκε για την υπόθεση των υποβρυχίων ξεκαθαρίζοντας "Το ζήτημα για τα υποβρύχια έχει απαντηθεί από την εξεταστική στη Βουλή".



Όπως φαίνεται πάντως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει αποφασίσει να σηκώσει ψηλά τους τόνους στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο ζήτημα ηθικής τάξεως τεθεί.