04 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΠΕΕΕ ΓΙΔΙΑ! ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ! Γεροβασίλη: Συνεργασία μόνο με κόμματα που θεωρούν τα Μνημόνια καταστροφικά

«Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει εφαρμοστεί σε ποσοστό πάνω από το 50%», δήλωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό η κυβέρνηση αντιμετώπισε ζητήματα ελάφρυνσης μέσα από τις 100 δόσεις.

Παράλληλα, η κ. Γεροβασίλη επισήμανε πως «κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί έχουμε πει τι πραγματικά συνέβη και τι δεν μπορέσαμε να κάνουμε», ενώ παραδέχτηκε αδυναμίες κυβερνησιμότητας λέγοντας ότι «δεν είχαμε την εμπειρία των άλλων».

Μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα και όχι την Κυριακή.

Όσον αφορά τις συνεργασίες η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι προεκλογικά κανείς δεν μπορεί να είναι σαφής επειδή το αποτέλεσμα κρίνεται στην κάλπη και απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι θα συνεργαστούν μόνο με όσα κόμματα «έχουν την άποψη ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά».