09 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑ'ΝΑ ΓΑΜ@ΘΟΥΝ! Η σύζυγος του Μπερμπάτοφ αρνείται να έρθει Θεσσαλονίκη - Τη χαρακτηρίζει «χωριό»

Πολλά ήταν τα εμπόδια που έπρεπε να κάμψει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πείσει τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να μετακομίσει στην Ελλάδα. Ενα από αυτά φαίνεται πως ήταν η σύζυγός του ποδοσφαιριστή, Έλενα, η οποία μάλιστα δεν θα έρθει για μόνιμη διαμονή στη Θεσσαλονίκη.
Η πανέμορφη σύντροφος του Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, η οποία πραγματοποίησε μεγάλη διεθνή καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ, αρνήθηκε να έρθει στην Ελλάδα και να μείνει μαζί με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας «blitz.bg», η όμορφη Έλενα φέρεται να έχει χαρακτηρίσει τη Θεσσαλονίκη «χωριό» και υποστηρίζει ότι «θα την πιάσει κατάθλιψη» αν μείνει στη συμπρωτεύουσα. Το ρεπορτάζ μάλιστα συνεχίζει ότι ο Μπερμπάτοφ θα μείνει μόνος του στην πόλη και πως η σύζυγός του μαζί με την κόρη τους, Ντέα, θα πηγαινοέρχονται από την Σόφια όπου κατοικούν.





Πηγή: Η σύζυγος του Μπερμπάτοφ αρνείται να έρθει Θεσσαλονίκη - Τη χαρακτηρίζει «χωριό» | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/225194/i-syzygos-toy-mpermpatof-arneitai-na-erthei-thessaloniki-ti-haraktirizei-horio#ixzz3lErAWnvn