18 Σεπτεμβρίου 2015

Η απάντηση της Αλεξίας Κουλούρη στο ΣΥΡΙΖΟσκυλο Ντέπυ Γκολεμά για τον «πόλεμο» της Ζωής με τους συμβασιούχους στο κανάλι της Βουλής

Μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου και των συμβασιούχων δημοσιογράφων της Βουλή, τους οποίους η πρώην πρόεδρος έχει στοχοποιήσει σχεδόν από την αρχή της θητείας της.

Πριν από λίγες ημέρες, με εντολή της προέδρου όπως καταγγέλλουν οι δημοσιογράφοι εξαφανίστηκαν τα ταμπελάκια με τα ονόματα τους από τις θέσεις εργασίας τους και τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο κανάλι της Βουλής.

Κεντρικό πρόσωπο σε αυτήν την κόντρα η δημοσιογράφος Αλεξία Κουλούρη, η οποία φαίνεται ότι έχει στοχοποιηθεί ιδιαίτερα επειδή είναι σύζυγος του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Δημήτρη Οικονόμου και ως γνωστόν η Ζωή με το κανάλι του Φαλήρου έχει… αλλεργία.

Χθες, μάλιστα με ανάρτηση της στην σελίδα της στο Facebook, η Αλέξια Κουλούρη απαντά στην γνωστή τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά η οποία παρενέβη στο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν είμαι η «εκλεκτή» της Ζωής πάντως σίγουρα χρησιμοποιούμαι ως ασπίδα πίσω από την οποία καλύπτει την αδικία της στο πρόσωπο 31 συμβασιούχων που έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μετρά».

Διαβάστε την ανάρτηση της:

fb