07 Σεπτεμβρίου 2015

Βαρβιτσιώτης για Σακελλαρίδη: Διέπραξε πολιτική αθλιότητα – Τον αφήνουμε στη χλεύη όλων των Ελλήνων

Επίθεση στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη εξαπέλυσε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Όπως τόνισε: Ο πρώην Κυβερνητικός εκπρόσωπος και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδης, διέπραξε σήμερα μια πολιτική αθλιότητα που θα τον συνοδεύει σε όλη την πολιτική του διαδρομή.

Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, δε δίστασε σήμερα το πρωί στο MEGA να προσβάλει το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, που καθημερινά διασώζει με αυτοθυσία ζωές στο Αιγαίο, χαρακτηρίζοντάς τους, ουσιαστικά, “κατ’ εντολήν δολοφόνους”!

Η χώρα βιώνει σήμερα τα αποτελέσματα της ανύπαρκτης μεταναστευτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που μέσα σε 6 μήνες έχει καταφέρει να την καταστήσει κεντρική «πύλη εισόδου» του προσφυγικού ρεύματος και της παράνομης μετανάστευσης για όλη την Ευρώπη. Χρειάστηκαν, άλλωστε, μόλις 3 ημέρες υπηρεσιακής Κυβέρνησης για να φανεί ότι υπάρχει και άλλος δρόμος για τη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Όσον αφορά τον κ. Σακελλαρίδη, τον αφήνουμε στη χλεύη όχι μόνο των νησιωτών αλλά και όλων των Ελλήνων, που σήμερα βιώνουν τα καταστροφικά αποτελέσματα της ολέθριας πολιτικής της κυβέρνησής του.

Nωρίτερα, σε ένα παραλλήρημα αθλιότητας, ο Γ. Σακελλαρίδης, κατηγορώντας τη Ν.Δ. για μικροπολιτική και ψηφοθηρία με βάση το προσφυγικό ζήτημα, είχε δηλώσει στο MEGA: «Θα σας κυνηγάει στη συνείδηση σας η πολιτική της Ν.Δ. για το μεταναστευτικό. Η πολιτική σας για τη μετανάστευση είναι να στέλνουμε το λιμενικό να βουλιάζει βάρκες, η πολιτική των ανασχέσεων» αναφερόμενος προφανώς στο Φαρμακονήσι.

Ο Γ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι το σχέδιο της Ν.Δ. ήταν «μηδενικό» για τη μετανάστευση αναδείξαμε το θέμα ως ευρωπαϊκό βάζοντάς το σε όλες τις συνόδους κορυφής και φτιάχνουμε διαχειριστική αρχή για να πάρουμε τα χρήματα του ΕΣΠΑ κάτι που δεν μπορούσε να κάνει η Ν.Δ.

Ενισχύει με τη ρητορική και το λαϊκισμό του ο κ. Μητσοτάκης τη Χ.Α. Φλερτάρουν με τα «ακροατήρια της Χ.Α.» αποβλέποντας σε ψήφους. «2.5 χρόνια δεν κάνατε τίποτα για τη μετανάστευση και μιλάτε.»

Σχολιάζοντας το σποτάκι της Ν.Δ. ο Γ. Σακελλαρίδης σημείωσε ότι είναι πραγματική η αγωνία της Λίνας στο σποτάκι της Ν.Δ. όλο το προηγούμενο διάστημα σημείωσε ο Γ. Σακελλαρίδης όμως όπως είπε «δεν είναι χρυσόψαρα» οι ψηφοφόροι όμως, όπως θα ήθελε η καλή νεράϊδα της Ν.Δ.

http://lykavitos.gr/archives/221968