08 Σεπτεμβρίου 2015

Βίντεο: Καραμανλής, Ανδρέας, Σημίτης και άλλοι στο νέο σποτ του γραφικού Λεβέντη

Ο βλάκας αδερφός του Αντρέα που έκαναν μαζί εκπομπές θα αναλάβει υπουργείο όταν κυβερνήσει ο Λεβέντης;

«Κολάζ» από δηλώσεις πολιτικών ηγετών παρελθόντων ετών συνδέει τις «κλεψιές» του χθες με τη «νέα αρχή» του σήμερα

Με ένα σποτ, που προβάλλονται επιλεγμένα αποσπάσματα από ομιλίες και δηλώσεις των «πρωταγωνιστών» της πολιτικής ζωής του τόπου από το 1974 έως τις μέρες μας, επιχειρεί η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη να «φωτογραφίσει» τα πρόσωπα που οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη των ψηφοφόρων στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου.

Στο σποτ, στο οποίο ουσιαστικά δεν υπάρχει κάποιο προεκλογικό «μότο» ή δήλωση του Βασίλη Λεβέντη, «παρελαύνουν» Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ανδρέας Παπανδρέου, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς, Αλέξης Τσίπρας, καθώς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Πάνος Καμμένος.

Το «κολάζ» δηλώσεων αναφέρει συγκεκριμένα: «Φίλη και φίλε, απευθύνομαι προσωπικά σε σένα. Επί 40 χρόνια εμείς σπαταλούμε και κλέβουμε με κάθε τρόπο. Και ο λαός και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά, πληρώνει τις σπατάλες και τις κλεψιές που γίνονται, αυτό είναι η πραγματικότητα. Η Ελλάς, και το τονίζω αυτό, πολιτικά, αμυντικά, οικονομικά, πολιτιστικά, με απόλυτη ειλικρίνεια βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και της χρεοκοπίας. Είναι χρέος της νέας γενιάς να κάνει μια νέα αρχή και να ψηφίσει Ένωση Κέντρου».