09 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΠΟ@ΛΟ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΝ! Στόχος του «Ρουβίκωνα» ο Μάκης Βορίδης

Πως αποτράπηκε επίθεση της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνα» εναντίον του Μ. Βορίδη σε ομιλία του σε τοπική οργάνωση της ΝΔ στη Ν. Χαλκηδόνα.

Επίθεση της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» εναντίον του Μάκη Βορίδη και των ακροατών ομιλίας του σε τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στη Ν. Χαλκηδόνα, αποτράπηκε την τελευταία στιγμή, όπως υποστηρίζουν αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας. Ο πρώην υπουργός είχε προγραμματισμένη ομιλία στις 20:00 το απόγευμα της Δευτέρας, στην Λ. Δεκελείας 58 όπου βρίσκονται γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ..

Οι αστυνομικοί είχαν γίνει αποδέκτες πληροφοριών για την δράση της συγκεκριμένης ομάδας, μέλη της οποίας θα συγκεντρώνονταν σποραδικά από διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο «Ρουβίκωνας» έχει προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλ. Κουμουνδούρου, στη Βουλή, στο Μέγαρο Μαξίμου, στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα, άλλων πολιτικών και επιχειρηματικών ομίλων. Προχθές το απόγευμα κατά τη διάρκεια προσέγγισης μελών της αναρχικής ομάδας στον χώρο ομιλίας του πρώην υπουργού, αστυνομικοί που είχαν αποκλείσει τους γύρω δρόμους, μπλόκαραν τη διέλευση τους προβαίνοντας σε σωματικούς ελέγχους και εξακρίβωση στοιχείων των υπόπτων. Οι νεαροί «κρατήθηκαν»  σε στενό της περιοχής έως τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η ομιλία του πρώην υπουργού.

http://www.thetoc.gr/koinwnia/article/stoxos-tou-roubikwna-o-makis-boridis