22 Σεπτεμβρίου 2015

Ο άγνωστος «γιος» του Βασίλη Λεβέντη και ο τρελός ΠΑΟΚτσής

Είναι αρκετά αυτά που συνδέουν τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων με τον βουλευτή του κόμματος στην Α’ Αθηνών, Μάριο Γεωργιάδη.

Ο εντυπωσιακός νέος συνεργάτης του Βασίλη Λεβέντη ήταν ένας από τους συνεργάτες του που ξεχώρισαν το βράδυ των εκλογών. Οι περισσότεροι όμως αγνοούσαν ότι είχε εκλεγεί βουλευτής ή την στενή σχέση που έχουν οι δύο άντρες.

Γιος της συζύγου του Βασίλη Λεβέντη, Αναστασία Μεντεσίδου από τον πρώτο της γάμο, είναι ο νεαρός βουλευτής. Σκιά του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων εδώ και αρκετά χρόνια, δεν θα έλειπε από το νέο προεκλογικό αγώνα και την βραδιά της νίκης.

Ο Μάριος Γεωργιάδης εργαζόταν μέχρι την Παρασκευή ως manager σε μια εταιρεία εισαγωγής καπνικών προϊόντων, ενώ παλιότερα είχε εργαστεί και στο κανάλι EXTRA, όπου η μητέρα του διατηρεί μετοχές και κατά καιρούς εμφανίζεται ο Βασίλης Λεβέντης.

Αριστείδης Φωκάς: Ο «άρρωστος» Παοκτζής ΠαοκτΣής (είναι ρε κάφρε δημοσιογράφε1 Παοκτσής και όχι Παοκτζης όπως το χαμουτζής) που εκλέχθηκε βουλευτής με τον Λεβέντη!

Όχι μόνο κατάφερε να μπει στη Βουλή το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, Ένωση Κεντρώων, μετά από 25 χρόνια προσπαθειών, αλλά συνεχίζει να μας προκαλεί εκπλήξεις με τους βουλευτές και τα στελέχη του, τα οποία βρίσκονται καθημερινά στο επίκεντρο των συζητήσεων…

Δείτε άλλη μια παρουσία  που κυριολεκτικά «έκλεψε» τη δόξα από τον μεγάλο νικητή Βασίλη Λεβέντη!

Ο λόγος για τον Αριστείδη Φωκά, ο οποίος είναι βιοτέχνης στο χώρο του επίπλου και εκλέχθηκε με την Ένωση Κεντρώων στη Β΄ Θεσσαλονίκης. Στη σελίδα του στο facebook μέχρι χθες κυριαρχούσαν δύο πράγματα. Τα νέα του κόμματός του και φωτογραφίες από το γήπεδο της Τούμπας! «Άρρωστος» Παοκτζής, λοιπόν…

Μολονότι οι υποχρεώσεις του πια θα τον θέλουν πολύ συχνά στην Αθήνα ο ίδιος επιμένει ότι θα βρίσκει χρόνο να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της…