10 Σεπτεμβρίου 2015

«Πάνο είσαι ψεύτης», λέει ο Άδωνις… [ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ]

[Ο Καμμένος χθες είπε ότι δικαιώθηκε αλλά ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ 30.000 ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ + ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ + 500€ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ CDS-Τα 100.000 ευρώ που λέει ο Άδωνις αφορούν καταδίκη του Καμμένου και αποζημίωση που κλήθηκε να πληρώσει στον Μαργέλο τον οποίο επίσης συσχέτιζε με τα CDS]

Για πολλά ψεύδη κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο ο Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ τόνισε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ψέματα για τα CDS στο debate, ενώ έχει όντως καταδικστεί για συκοφαντική δυσφήμιση!

«Οι ψευδείς τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου στην αντιπαράθεσή του με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήταν ένα από τα κεντρικά σημεία του χθεσινοβραδινού πρώτου debate των πολιτικών αρχηγών.

Ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ψέματα στην ερώτηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την υπόθεση των CDS και προσπάθησε να αποκρύψει ότι έχει καταδικαστεί αμετάκλητα από τη Δικαιοσύνη σε ποινή 100.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση του Αντρίκου Παπανδρέου, αδελφού του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Καμμένος υποστήριζε το 2010 ότι ο Αντρίκος Παπανδρέου είχε αποκομίσει κέρδος από τα ασφάλιστρα κινδύνου ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας, γνωστά ως CDS.

Τα επιχειρήματα του όμως καταρρίφθηκαν από τη Δικαιοσύνη, που τον καταδίκασε για συκοφαντική δυσφήμιση».