08 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ! Η Τρεμόντι πήγε στους ΑΝΕΛ όταν κόπηκε από το Ποτάμι!

Σαρανταοκτώ ώρες προτού την ανακοινώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ως επικεφαλής τοιυ ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματός του, η 25χρονη κυρία Τρεμόντι συμμετείχε σε εκδηλώσεις του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.
Στη Σεβαστουπόλεως δεν αιφνιδιάστηκαν από την εξέλιξη και αποδίδουν τη μεταγραφή στην ανάγκη της υποψηφίας να βγει στο γυαλί. Όπως σημειώνουν, η «κυρία edosafekelaki.org», αν και μόλις 25 χρόνων, δήλωνε μέχρι και την Παρασκευή το μεσημέρι... Ποτάμι, δηλαδή λίγες ώρες πριν κλείσουν οι λίστες και συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μέσα σε αυτές.

«Τι μεσολάβησε λοιπόν και τις τελευταίες 48 ώρες βρήκε νέα στέγη και υποτίθεται το ιδανικό κόμμα για να καταπολεμήσει τη διαφθορά, εκεί στην οδό Συγγρού, μόνο εκείνη μπορεί να το ξέρει… αλλά και ο Πάνος Καμμένος!», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά με ιδιαίτερο αιχμηρό νόημα, οι στενοί συνεργάτες του κ. Σταύρου Θεοδωράκη. Μάλιστα, όπως θυμούνται, εξιστορούν με ακόμη πιο αιχμηρό και σκωπτικό ύφος ότι «όταν στις 22 Ιουνίου του 2015 είχε πάρει το λόγο και μίλησε σε εκδήλωση τού κόμματος του κ. Θεοδωράκη, εξομολογούνταν από καρδιάς πως «από την αρχή της ίδρυσης του ήμουν με το Ποτάμι», γιατί αποτελεί το μοναδικό κόμμα που την εκφράζει και της ταιριάζει! Φρέσκο και καινοτόμο!», λένε ότι τους έλεγε…