17 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Μεϊμαράκης: Το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει την Κυριακή-Με Σαμαρά και Καραμανλή η κεντρική συγκέντρωση στην Ομόνοια

Με σύνθημα "Ομόνοια - Όχι διχόνοια για τους Έλληνες" πραγματοποιεί την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση η Νέα Δημοκρατία, με ομιλία του προέδρου Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

"Δεν είναι τυχαίο που γίνεται σήμερα η κεντρική μας συγκέντρωση. Είναι η ημέρα που σήμερα γιορτάζει η Σοφία, που χρειάζονται όλα τα κόμματα, η Αγάπη για όλους τους πολίτες, η πίστη που δείχνει την εμπιστοσύνη, η Ελπίδα που ξαναγύριζει μετά τη συγκέντρωση σε όλους τους Έλληνες και της Ελληνίδες...", είπε αρχίζοντας την ομιλία του ο κ. Μεϊμαράκης, προσθέτοντας ότι "Με τη βοήθεια του Θεού και του λαού, τη Δευτέρα θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση".

Το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει την Κυριακή

«Είναι καιρός να τελειώνουμε  με την ανικανότητα, να τελειώνουμε με τα ψέματα. Το πείραμα ΣΥΡΙΖΑ τελειώνει την Κυριακή, στις 20 Σεπτεμβρίου», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας στην Ομόνοια.

Παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης, πρόσθεσε ότι «πριν ένα χρόνο ο Αλέξης Τσίπρας, υποσχόταν στους Έλληνες πως θα βαράει τα νταούλια και θα χορεύουν πεντοζάλη οι αγορές. Γύριζε στην Ελλάδα και έταζε στους πάντες τα πάντα. Υποσχέσεις έδινε για τα πάντα και δεσμευόταν  για τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους».

Δείτε το βίντεο



Το κόμμα επέλεξε για πρώτη φορά την πλατεία Ομονοίας, ενώ στην κεντρική συγκέντρωση έδωσαν το παρόν τόσο ο Κώστας Καραμανλής όσο και ο Αντώνης Σαμαράς.















Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 19.30, ενώ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έφτασε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, λίγο μετά τις 20.00.










ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
http://www.newsit.gr/politikh/eidhseis-Ekloges-2015-Nea-Dimokratia-Gemizei-i-Omonoia-gia-tin-kentriki-sygkentrosi-FOTO-/431242