01 Σεπτεμβρίου 2015

Στην «πρώτη γραμμή» για τη συσπείρωση της ΝΔ… η οικογένεια Μητσοτάκη

Στην Α’ Αθήνας οριστικά (όχι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας) η Ντόρα Μπακογιάννη

Στην Α” Αθήνας «κλείδωσε» τελικά να είναι και πάλι η Ντόρα Μπακογιάννη παρ’ ότι υπήρξαν σοβαρές σκέψεις και συζητήσεις να ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας.

Του Πάρι Κουρτζίδη

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το paraskhnio.gr επειδή μια τέτοια μετακίνηση της ενδεχομένως να έστελνε περισσότερα λάθος μηνύματα,   απ’ ότι θετικά, ως προς την προοπτική νίκης και την επόμενη μέρα στη Νέα Δημοκρατία, προτιμήθηκε να παραμείνει στο ψηφοδέλτιο και τη θέση που εξελέγη στις τελευταίες εκλογές. Για τον ίδιο λόγο -αλλά και όχι μόνο- ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν προτίθεται να τοποθετήσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας ούτε τον Ευρωπαίο επίτροπο. Εξάλλου, μπροστά του ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος έχει μια εξαιρετικά κρίσιμη πρόκληση αλλά και υποχρέωση να δώσει τη δύσκολη μάχη για το μεταναστευτικό τόσο για τη χώρα όσο όμως και για την Ευρώπη ολόκληρη.

Όσον αφορά στη στόχευση της επανασυσπείρωσης της Νέας Δημοκρατίας και τη θερμή ενεργό δράση της οικογένειας Μητσοτάκη, όπου θα ήταν και ο κύριος λόγος για να επιλεγόταν η κυρία Μπακογιάννη στο επικρατείας αντί της Α’ Αθήνας, αυτός στην Συγγρού εκτιμάτε ότι ήδη επιτυγχάνεται. Σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη (Κωνσταντίνος, Ντόρα, Κυριάκος) με προεξέχοντα μάλιστα τον επίτιμο πρόεδρο, δίνει μεγάλο αγώνα για να επαναπατριστούν όσοι περισσότεροι παραδοσιακοί ψηφοφόροι  της παράταξης γίνεται, κι αυτό έχει ξεκινήσει να καταγράφεται καθημερινά, αφενός απ’ τις δια ζώσης επαφές του κ. Μεϊμαράκη και αφετέρου απ’ τις δημοσκοπήσεις που διεξάγονται απ’ το επιτελείο επικοινωνίας και στρατηγικής του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Γεγονός που λέγεται ότι θα αποτυπωθεί και στην αποψινή συγκέντρωση (ώρα 19:30) και την ομιλία του κ. Μεϊμαράκη μπροστά στο «σπίτι» της παράταξης, στο νεοκλασικό της οδού Ρηγίλλης 18.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην Συγγρού υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση ότι σε λίγες ημέρες… όλες οι μετρήσεις θα δείχνουν ότι έχουν (προσ)περάσει τον ΣΥΡΙΖΑ και πλέον… η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μπροστά!

http://www.paraskhnio.gr/stin-proti-grammi-gia-ti-syspeirosi/