30 Σεπτεμβρίου 2015

Σκληρό βίντεο: Σαδιστές κυνηγοί από τα Σκόπια βασανίζουν τραυματισμένο λύκο

Το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα από την Anima Mundi, μία οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων, με την ελπίδα ότι θα αναγνωριστούν οι δράστες αυτής της σκληρής πράξης

Μια ομάδα σαδιστών κυνηγών που αιχμαλώτισαν έναν λύκο και τον υπέβαλαν σε φριχτά βασανιστήρια, καταγράφοντας τις πράξεις τους σε βίντεο, αναζητούν οι αρχές στην ΠΓΔΜ.

Το ανατριχιαστικό βίντεο δείχνει τον τραυματισμένο λύκο να είναι δεμένος στο μπροστινό μέρος ενός τρακτέρ, ενώ ένας άνδρας με κόκκινη μπλούζα τον γρονθοκοπά επανειλημμένα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το βίντεο τραβήχτηκε στο χωριό Καρμπιντσί στα ανατολικά της χώρας και δόθηκε στη δημοσιότητα από την Anima Mundi, μία οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των ζώων, με την ελπίδα ότι θα αναγνωριστούν οι δράστες αυτής της σκληρής πράξης.

«Αυτή είναι η εικόνα ενός σαδιστή που θέλει να αποδείξει πόσο σκληρός άνδρας είναι χτυπώντας ένα ανυπεράσπιστο ζώο» ανέφερε η ανακοίνωση της οργάνωσης.

Όπως επισημαίνει το κείμενο, για τους βασανιστές του ζώου δεν ήταν αρκετός ο ξυλοδαρμός του μέχρι τα όρια του θανάτου, γι' αυτό και φρόντισαν να «κάνουν τις τελευταίες στιγμές αυτού του πανέμορφου λύκου όσο το δυνατόν πιο οδυνηρές», μπήγοντας αναμμένα τσιγάρα μέσα στα ρουθούνια του και πνίγοντάς το.