22 Σεπτεμβρίου 2015

Γελάει ο Άδωνις με τον στόκο τον Αντώναρο: Ο Καραμανλής δεν είναι μουγγός και δεν έχει ανάγκη από… «Αντώναρους»

Φουντώνει η συζήτηση για την επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία με την δεξιά πτέρυγα να αυξάνει την πιέσει προς την ηγεσία του κόμματος προκειμένου να σταθμίσει εν εκ νέου την ιδεολογική της ταυτότητα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ζήτησε ευθέως η ΝΔ να κάνει στροφή στην φιλελεύθερη δεξιά, ενώ άφησε αιχμές κατά του Ευάγγελου Αντώναρου, στον οποίο εντόπισε εμπάθεια στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά.

Αναφερόμενος μάλιστα στο καραμανλικό στρατόπεδο, ο Άδωνις Γεωργιάδης, έγινε ακόμη πιο επικριτικός σημειώνοντας ότι ο κ. Αντώναρος μπορεί να ισχυρίζεται ότι απηχεί τις απόψεις του κ. Καραμανλή, ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός «δεν είναι μουγγός, αν θέλει να πει κάτι θα το πει».

«Αν όποτε έρχεται ένας καινούργιος στη ΝΔ, οι παλαιότεροι τον λένε μουσαφίρη, δεν θα έχουμε προκοπή» σχολίασε χαρακτηριστικά.  με αφορμή τη σχετική δήλωση του Ευάγγελου Αντώναρου, ενώ πρόσθεσε πως τα κόμματα δεν λειτουργούν με αφαιρέσεις αλλά με προσθέσεις.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας το γεγονός ότι φημολογείται πως ο κ. Αντώναρος απηχεί τις απόψεις του Κώστα Καραμανλή, ο κ. Γεωργιάδης είπε πως «ο Καραμανλής δεν είναι μουγγός, ούτε παιδάκι, αν θέλει να πει κάτι θα το πει. Δεν θεωρώ ότι εκφράζουν τον κ. Καραμανλή τα όσα λέει ο κ. Αντώναρος».

Συνέχισε λέγοντα πως στην πολιτική «δεν υπάρχει επετηρίδα. Δεν απαξιώνω τον Αντώναρο όπως κάνει αυτός με μένα, όμως δεν μπορώ να δω παρά με περίσκεψη τις συνεχείς επιθέσεις του κατά του Αντώνη Σαμαρά».

http://lykavitos.gr/archives/225412

Ο Άδωνις του ρίχνει ξύλο και στο Twitter
Κόντρα μέσω Twitter έχουν ο Ευάγγελος Αντώναρος και Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το εκλογικό αποτέλσμα και τις διεργασίες για την εκλογή νέου προέδρου στη ΝΔ.

"Τα ακροδεξιά σαπρόφυτα ξαναχτυπούν και με κάνουν να γελώ. Γιατί ονειρεύονται επαναφορά του κυρίου που οδήγησε τη ΝΔ στον ιστορικό της πάτο (Μαίος 2012)" έγραψε το "δεξί χέρι" του Κώστα Καραμανλή την περίοδο που ήταν πρωθυπουργός.

"Ψύχραιμος, κόσμιος και συνετός λόγος, υπόδειγμα μεσαίου χώρου, ικανός να τραβήξει κεντρώους στη ΝΔ", έγραψε λίγο αργότερα ο κ. Γεωργιάδης επισυνάπτοντας το tweet του κ. Αντώναρου.



"Το επαναλαμβάνω για 100η φορά. Επιλέγω με ποιους συνομιλώ πολιτικά. Πάντως όχι με μαιντανούς, σώγαμπρους κι ακροδεξιά φυντάνια", απάντησε ο κ. Αντώναρος, φωτογραφίζοντας εκ νέου τον κ. Γεωργιάδη.