15 Σεπτεμβρίου 2015

Γελάει ο Κεφαλογιάννης με τους ΣΥΡΙΖΑίους, όψιμους, υπερασπιστές των «μπάτσων»

Απάντηση στις κωλοτούμπες ΣΥΡΙΖΑ που και καλά υπερασπίζεται τους αστυνομικούς από την κεντροδεξιά, ενώ ταυτόχρονα τους αποκαλούν και "μπάτσους" ή "γουρούνια", έδωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης μετά από ανακοίνωση της Κουμουνδούρου ότι απαξιώνει τους "μπάτσους" επειδή είπε ότι οι ιδιωτικοί σεκιούριτοι είναι πιο σχολαστικοί.

Μανώλης Κεφαλογιάννης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Καλωσορίζουμε τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, στον Ρεαλισμό και την Σοβαρότητα.
Καλωσορίζουμε όλους αυτούς που μέχρι χθες μιλούσαν από το Βήμα της Βουλής για «Μπάτσους».
Καλωσορίζουμε όλους αυτούς που κυρίαρχο σύνθημα τους ήταν το «Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».
Καλωσορίζουμε όλους αυτούς που θέλουν Λαϊκές Επιτροπές στο Στρατό και στα Σώματα Ασφαλείας.
Άλλαξαν. Έχουν την κατανόησή μας.
Επιτέλους κατανόησαν την σημασία την Ελλήνων Αστυνομικών για την Ασφάλεια των Ελλήνων Πολιτών.

Χθες οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ είχαν βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση:

«Δεν φαίνεται να έχει τελειωμό η λίστα των "άχρηστων του δημοσίου τομέα" που έχει συγκροτήσει η Νέα Δημοκρατία. Μετά την επίθεση του προέδρου της, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στους επαναπροσληφθέντες καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, τους σχολικούς φύλακες, το διοικητικό προσωπικό των πανεπιστημίων και τις καθαρίστριες, που είχαν απολυθεί από την κυβέρνηση Σαμαρά, ήρθε η σειρά του Μανώλη Κεφαλογιάννη, να απαξιώσει τα σώματα ασφαλείας της χώρας και συγκεκριμένα τους αστυνομικούς», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Προσθέτει ειδικότερα ότι «ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην υπουργός της ΝΔ χαρακτήρισε "άχρηστους"(!) τους Έλληνες αστυνομικούς, προκειμένου να υπεραμυνθεί των ιδιωτικοποιήσεων, στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του τηλεοπτικού Σκάι» και παραθέτει τις δηλώσεις του.
Πιο συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ισχυρίστηκε πως "Πότε είναι καλύτερη η ασφάλεια, όταν είχαμε τους Έλληνες αστυνομικούς στα αεροδρόμια ή τώρα που έχουμε ιδιωτικούς secutiry; Εγώ σας πληροφορώ ότι δεν μπορώ να περάσω... Υπάρχει ελληνικό αεροδρόμιο που να μην περνάω "αέρα - πατέρα"; Ξέρετε τι κουβαλάω εγώ;"».