09 Σεπτεμβρίου 2015

«Σκουρλέτη αλήτη μας έκλεισες το σπίτι» – Σκούρυναν τα πράγματα για τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος έχουν κατασκηνώσει από νωρίς το πρωί οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής, οι οποίοι κατέβηκαν από τις Σκουριές με 40 λεωφορεία και έχουν στήσει σκηνές στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να λάβουν μέρος στη διαμαρτυρία διαρκείας που έχουν ξεκινήσει.

Μάλιστα, οι εργαζόμενοι δεν ζητούν ραντεβού με τον υπουργό έτσι ώστε να του καταθέσουν τα αιτήματά τους, καθώς ζητούν να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους.

Με το σύνθημα τους: «Σκουρλέτη αλήτη μας έκλεισες το σπίτι», αλλά και με τις δηλώσεις τους, οι μεταλλωρύχοι έκαναν γνωστό πως δεν πρόκειται να φύγουν μέχρι να βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα τους.

«Σήμερα είμαστε εδώ γιατί δεν είχαμε τι άλλο να κάνουμε. Εξαιτίας της απόφασης κάποιων καρεκλοκένταυρων υπουργών είμαστε στο δρόμο κυριολεκτικά στην ανεργία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων, Γιώργος Χατζής μιλώντας NewsIt.gr.

Επίσης, ο Γιώργος Χατζής ξεκαθάρισε ότι: «Δεν μας άφησαν άλλη επιλογή από το να έρθουμε και να κατασκηνώσουμε έξω από το υπουργείο. Η απόφαση τους είναι άδικη και δεν σκοπεύουμε να υποχωρήσουμε και να φύγουμε από εδώ μέχρι να μας δικαιώσουν».

Δείτε τα βίντεο: