18 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Η πιο σ@ξυ υποψήφια σε αυτές τις εκλογές !

Δυστυχώς κατεβαίνει με Λεβέντη στην περιφέρεια Κυκλάδων, είναι μορφωμένο κορίτσι (πολιτικός μηχανικός) και το όνομά της είναι Δήμητρα Γουσέτη. Ιδού:
Η 29χρονη Δήμητρα Γουσέτη, ή αλλιώς η ωραιότερη ίσως παρουσία ανάμεσα στα πρόσωπα των «wannabe» βουλευτών της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης, είναι το πρόσωπο που ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, “έχρισε” επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του νομού Κυκλάδων.


Η όμορφη Δήμητρα έχει, όπως λέει, “δύο πατρίδες, την Αθήνα και την Πάρο”, έναν πεντάχρονο γιο, που είναι “όλη μου η ζωή” και “αμέτρητα όνειρα για μία καλύτερη πατρίδα”.

Απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του American University of Athens, η νεαρή υποψήφια βουλευτής πήρε από πολύ μικρή τη ζωή στα χέρια της, καθώς στα 22 της χρόνια ξεκίνησε να εργάζεται σε τεχνική εταιρεία, ενώ σχεδόν έξι μήνες αργότερα έφερε στον κόσμο το μονάκριβο γιο της, τον οποίο σήμερα μεγαλώνει μόνη της, με όλες τις δυσκολίες που εμπεριέχει μία τέτοια απόφαση: “Είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις μόνη σου ένα παιδί, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την ευλογημένη ιδιότητα της μάνας. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζομαι να παίρνω το μικρό μου στο εργοτάξιο ή να σκαρφίζομαι ένα σωρό εναλλακτικά προγράμματα, προκειμένου να “οικοδομήσω” το 24ωρό μου με βάση το δικό του. Η ζωή έχει γίνει πολύ απαιτητική και πολύ δύσκολη για την Ελληνίδα μάνα, μία σύγχρονη ηρωίδα απέναντι στην οποία η πολιτεία φέρεται με έναν τρόπο τουλάχιστον απαξιωτικό” λέει η Δήμητρα.

Και συνεχίζει: «Εάν εκλεγώ, ένα από τα πρώτα μου μελήματα θα είναι η προστασία και η βοήθεια των μανάδων εκείνων που τα φέρνουν δύσκολη στην ζωή. Είναι υποχρέωση όλων μας! Μέλημά μου, θα είναι επίσης η προώθηση του τουρισμού, του πρωταρχικού τομέα πηγής εσόδων για τη χώρα μας».