10 Σεπτεμβρίου 2015

Η «γαλάζια» επικοινωνιακή ομάδα και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ

Εντάξει τον Καραχάλιο τον έχουμε κράξει αρκετές φορές, αλλά φαίνεται εκ του αποτελέσματος ότι τα πάει μια χαρά επικοινωνιακά... και επειδή δεν είμαστε κομπλεξικοί πρέπει να του το αναγνωρίσουμε... εξάλλου έχουμε πει ότι όποιος βοηθάει στο να κυβερνήσει η ΝΔ είναι ευπρόσδεκτος

Σε ετοιμότητα και με εξαιρετική άνεση, αλλά και διάθεση, έκανε την εμφάνιση της στα «αποδυτήρια» του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, η «γαλάζια» επικοινωνιακή ομάδα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στη φωτογραφία, υπήρξε ιδιαίτερα ευδιάθετος ακόμη και λίγα λεπτά πριν «βγει» στο στούντιο για το debate των πολιτικών αρχηγών.

Όπως διακρίνονται στην επίμαχη φωτογραφία που εξασφάλισε το paraskhnio.gr, απ” αριστερά προς τα δεξιά, ανταλλάσσουν απόψεις για τις συμβουλές που θα δώσουν στο κ. Μεϊμαράκη (ο οποίος διακρίνεται να προσπερνάει τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη, προκειμένου να πλησιάσει για να τους πειράξει…), τόσο ο «γαλάζιος στρατηγός» Νίκος Καραχάλιος όσο και ο μάστερ-φωτογράφος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας -που μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν του Κώστα Καραμανλή σε Ρηγίλλης και Μέγαρο Μαξίμου– Γουλιέλμος Αντωνίου, γνωστός σε πολλούς (ειδικά δημοσιογράφους και πολιτικούς) και ως «Γουίλι».

Παρ. Κ.
http://www.paraskhnio.gr/i-galazia-epikoinoniaki-omada-kai-o/