11 Σεπτεμβρίου 2015

Τζιχάντι Τζον: Βλέπει drones και γίνεται μπουχός ο πιο σκληρός δήμιος των τζιχαντιστών

Ο επικεφαλής δήμιος των τζιχαντιστών μπορεί να αφαιρεί χωρίς δισταγμό τις ζωές αιχμαλώτων της τρομοκρατικής ομάδας, αλλά φαίνεται πως τρέμει τον θάνατό του.

Είναι τόσο έντονος ο φόβος του πως θα σκοτωθεί από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους, που όταν βλέπει drone κρύβεται πίσω από αμάχους με την ελπίδα ότι θα αποτρέψει τη στοχοποίησή του.

Ο απίστευτος ισχυρισμός προέρχεται από δύο επισκέπτες στο έδαφος του ISIS που αποκάλυψαν στη MailOnline τις αντιδράσεις του Mohammed Emwazi και άλλων παρανοϊκών τζιχαντιστών όταν έβλεπαν drone να πετούν στον ουρανό.

Μιλώντας στην ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας, οι δύο άντρες περιέγραψαν πως ο Mohamed Emwazi και άλλοι τζιχαντιστές κατέφυγαν σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου γεμάτο πολίτες σε μια προσπάθεια να αποφύγουν επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Οι ισχυρισμοί τους έρχονται μια μέρα μετά την αποκάλυψη πως ο Mohamed Emwazi βρίσκεται σε "λίστα θανάτου" με έως και 12 Βρετανούς φανατικούς ισλαμιστές για στοχευμένες επιθέσεις εναντίον τους με αεροπορικές επιδρομές ακριβείας.

Μέσα στην εβδομάδα έγινε γνωστό ότι 3 Βρετανοί υπήκοοι σκοτώθηκαν από επιθέσεις βρετανικών και αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών τον Αύγουστο.

Ο David Cameron αποκάλυψε τη Δευτέρα πως ο μαχητής Reyaad Khan, 21, σκοτώθηκε από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους μαζί με τον Βρετανό μαχητή Ruhul Amin στις 21 Αυγούστου, ενώ από αμερικανικό drone σκοτώθηκε τρεις ημέρες αργότερα και ο Βρετανός Junaid Hussain.

Αυτοί οι θάνατοι εντείνουν αδιαμφισβήτητα τον τρόμο του Emwazi πως θα πέσει νεκρός από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

Πηγή: Dailymail