11 Σεπτεμβρίου 2015

Η «άγνωστη» σύζυγος του Μεϊμαράκη και η πασίγνωστη πεθερά του, πρωταγωνίστρια της Finos Film (ΦΩΤΟ)

Την Περιστέρα Μπαζιάνα την γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά, καθώς ήταν η πρώτη κυρία της χώρας τους τελευταίους έξι μήνες. Ήρθε η ώρα όμως να γνωρίσουμε και την κύρια Κολοκοτά, σύζυγο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη που διεκδικεί πλέον και εκείνη τον τίτλο της πρώτης κυρίας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Κολοκοτά, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες. Η κ.Κολοκοτά έχει σταθεί δίπλα του τόσα χρόνια διακριτικά και έχει κάνει ελάχιστες εμφανίσεις δίπλα στο πλευρό του συζύγου της κυρίως σε επίσημες εκδηλώσεις.





Η Ιωάννα Κολοκοτά μπορεί να μην μας ήταν ιδιαιτέρως γνωστή, η πεθερά του προέδρου της ΝΔ όμως είναι η ηθοποιός Νίτσα Μαρούδα, η οποία έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες ελληνικές ταινίες.



Υπήρξε σταρ του ελληνικού κινηματογράφου τις δεκαετίες ’60 και ’70, μια από τις πιο γλυκιές ξανθιές παρουσίες που λατρεύτηκαν απ” όλους, με ατάκες όπως το «σας χαιρέτησα δεν σας χαιρέτησα, χαίρετε τι κάνετε καλά ευχαριστώ» στην κωμωδία «Ο Μικές παντρεύεται» του Γιάννη Δαλιανίδη το 1968, με τον Γιάννη Βογιατζή.



Η Νίτσα Μαρούδα έπαιξε σε 37 ταινίες δίπλα στα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού κινηματογράφου της εποχής. Τελευταία της ταινία ήταν το 1980 το «Υποψήφιοι Βουλευτές και Βουλευτίνες» και τελευταία εμφάνιση της στην τηλεόραση της Υ.Ε.Ν.Ε.Δ. το 1982 στην σειρά «Κομμωτήριο – Ιστορίες του σεσουάρ».