15 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Podemos γυρνούν την πλάτη τους στον Τσίπρα - Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ από τη συγκέντρωση της ΛΑΕ

Η Ζωή κεντρική ομιλήτρια στη συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Ομόνοια

Με σύνθημα «το "Όχι" θα νικήσει» ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 19.30
η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στο κέντρο της Αθήνας.

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Ζωή Κωνσταντόπουλου, η οποία αναμένεται να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα και παράλληλα να αναπτύξει τις θέσεις του κόμματος αλλά και την αντιμνημονιακή πολιτική που υποστηρίζει η ΛΑΕ. Επίσης, εκτός από τον Παναγιώτη Λαφαζανη, στη συγκέντρωση θα μιλήσει και ο Μανώλης Γλέζος.

Ωστόσο, από τους πρώτους που ανέβηκαν στην εξέδρα που έχε σταθεί στην πλατεία Ομόνοιας ήταν ο Χεσούς Ροντρίγκεζ, βουλευτής Ανδαλουσίας των Podemos ο οποίος έδειξε με τις δηλώσεις του πως και το κόμμα του έχει γυρίσει πλέον την πλάτη του στον Αλέξη Τσίπρα.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο Ροντρίγκεζ είπε χαρακτηριστικά ότι «η αγάπη των πολιτών της χώρας είναι πλέον με την Λαϊκή Ενότητα», σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να στηρίξει κάποιος τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής.
«Χρειαζόμαστε η ΛΑΕ να γίνει ένα πρότυπο δυναμικό κίνημα ... Η ΛΑΕ πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς για όσους ψήφισαν συνειδητά όχι... Hasta la victoria siempre! Πάντοτε μέχρι την νίκη!»

Στην εκδήλωση παρευρίσκεται ο Νίκος Κωνσταντοπουλος, ο Ερίκ Τουσέν και στελέχη της ΛΑΕ

Σημειώνεται ότι λόγω της συγκέντρωσης είναι κλειστοί οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια.

http://www.protothema.gr/politics/article/509329/i-zoi-kedriki-omilitria-sti-sugedrosi-tis-laikis-enotitas-stin-omonoia/