06 Σεπτεμβρίου 2015

Τραγωδία με έξι νεκρούς σε αγώνα Ράλι στην Ισπανία (VIDEO)

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα και πάνω από δέκα τραυματίστηκαν σοβαρά όταν παρασύρθηκαν από ένα αγωνιστικό στο Rally de A Coruna του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Ένα ακόμα δυστύχημα σε αγώνα Ράλι συνέβη σήμερα το απόγευμα (Σάββατο 5/9) στην Κορούνια της Ισπανίας, όταν ένας από τους συμμετέχοντες στον αγώνα έχασε τον έλεγχο του αγωνιστικού Peugeot 206 που οδηγούσε και έπεσε πάνω σε θεατές.

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ήταν χάσουν τη ζωή τους έξι θεατές και τουλάχιστον άλλοι δέκα να τραυματιστούν σοβαρά.

Το τραγικό ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Carral σε σημείο όπου ήταν συγκεντρωμένοι πολλοί θεατές. Η ισπανική αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο έξι ανθρώπων, με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου να κάνουν λόγο για δύο άνδρες και τέσσερις γυναίκες, ενώ κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ανάμεσα στα θύματα είναι ένα παιδί 8 ετών και μια γυναίκα έγκυος.

Ο αγώνας, στον οποίο λάμβαναν μέρος περισσότερα από 130 πληρώματα, φυσικά διακόπηκε και οι τραυματίες, εκ των οποίων οι οκτώ βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Κορούνια. Ακόμα, μάρτυρες κατέθεσαν στην αστυνομία πως στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχαν προστατευτικές μπαριέρες.



http://www.drive.gr/posts/motorsport/tragodia-me-exi-nekroys-sto-ispaniko-rally-de-coruna-video