17 Οκτωβρίου 2015

Αστυνομικός δολοφονεί εν μέσω πάλης 17χρονο οδηγό! Σοκαριστικό βίντεο

Ένα ακόμη κρούσμα αστυνομικής βίας συγκλονίζει τις Ηνωμένες Πολιτείες (πάλι μαλ@κίες δημοσιοκάφρων: Το περιστατικό έγινε τον Φεβρουάριο, απλά τώρα ο αστυνομικός αθωώθηκε). Ένας αστυνομικός φαίνεται σε βίντεο να πυροβολεί έναν 17χρονο οδηγό τον οποίο είχε σταματήσει για έλεγχο  ο οποίος εξελίχθηκε σε πάλη.

Δίχως φρένο τα κρούσματα αστυνομικής βίας στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το τελευταίο περιστατικό είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο του 17χρονου Deven Guilford.

Ο έφηβος οδηγός σταμάτησε για έλεγχο από έναν αστυνομικό, ο οποίος του εξήγησε πως ο λόγος που τον σταμάτησε ήταν επειδή του "έπαιζε" τα μεγάλα φώτα.

Ο νεαρός απαντά πως ο αστυνομικός είχε αναμμένο το φάρο και αρνείται (τι αρνείται ρε μαλ@κες δημοσιοκάφροι; αφού του λέει δεν έχω μαζί μου το δίπλωμα, ασε με να πάω να το πάρω) πεισματικά να του παραδώσει τα έγγραφα που του ζητούσε (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα και άδεια οδήγησης). Μάλιστα ακούγεται να τον ρωτά "πως ξέρω ότι είστε αστυνομικός;".

Στην συνέχεια ο αστυνομικός τον καλεί να βγει από το αυτοκίνητο και να πέσει μπρούμυτα, απαντώντας καταφατικά στην ερώτηση του νεαρού αν πρόκειται να συλληφθεί. Ο νεαρός κρατά το κινητό του τηλέφωνο και όταν πέφτει στο έδαφος ο αστυνομικός χρησιμοποιεί το teaser (σ.σ. δηλαδή ηλεκτρικό ρεύμα), ενώ δευτερόλεπτα μετά ακούγονται οι μοιραίοι πυροβολισμοί.

Στα πλάνα που καταγράφηκαν από την κάμερα που είχε πάνω του ο αστυνομικός, φαίνεται πως υπήρξε πάλη μεταξύ των δύο ανδρών, κάτι το οποίο οδήγησε τις δικαστικές αρχές να αποφανθούν πως ο αστυνομικός βρισκόταν σε αυτοάμυνα κι έτσι δεν του απαγέλθηκαν κατηγορίες.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ