27 Οκτωβρίου 2015

Bίντεο: Δείτε πως η Motorola τρολάρει τα iPhone με το νέο της τηλέφωνο Droid Turbo 2

Θέλοντας να δείξει την ισχυρή κατασκευή και την άθραυστη οθόνη του, η Motorola έφτιαξε ένα βίντεο στο οποίο αρκετά τηλέφωνα πέφτουν και σπάνε τις οθόνες τους, με τα πιο πολλά από αυτά, (όλως τυχαίως...) να είναι iPhone

H νέα ναυαρχίδα της Motorola, το Droid Turbo 2, εκτός από τα ιδιαίτερα και πολλά εξελιγμένα χαρακτηριστικά του, πλασάρεται και ως το τηλέφωνο του οποίου η οθόνη είναι άθραυστη χάρη στη νέα τεχνολογία που ονομάζει Moto ShatterShield.

Για να το δείξει αυτό, έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο πολλοί από τους ανταγωνιστές της, με πιο αναγνωρίσιμους τα iPhone πέφτουν από ύψος και γίνονται κομμάτια και θρύψαλα.

Την ίδια στιγμή όπως είναι φυσικό, το Droid Turbo 2 κάνει την ίδια δοκιμασία χωρίς να πάθει ούτε γρατζουνιά. Το τρολάρισμα μέσω αυτού του βίντεο θα κρατήσει όπως όλα τα πράγματα στον κόσμο του Ίντερνετ για μερικές ώρες, μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος που να αρχίσει να σπάει τηλέφωνα στο πάτωμα, για να δείξει ότι το δικό του είναι καλύτερο.

Μέχρι τότε «απολαύστε» το πολύ καλά γυρισμένο βίντεο της Motorola και φέρτε στη μνήμη σας τις φορές που βρεθήκατε σ' αυτή τη θέση (και στο ταμείο του καταστήματος που ανέλαβε να σας βάλει μια νέα οθόνη).