27 Οκτωβρίου 2015

Ανατριχίλα! Σαρκοφάγος ιός τρώει το πρόσωπό του (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι γιατροί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά μπροστά στον μυστηριώδη σαρκοφάγο ιό που τρώει χρόνο με τον χρόνο το πρόσωπο ενός άντρα. Δεν έχουν καταφέρει να διαγνώσουν την ασθένεια του Huynh Van Dat που βρίσκεται πλέον καθηλωμένος στο κρεβάτι και υποφέρει από φριχτούς πόνους.

Σε βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο 51χρονος ενώ η ασθένειά του βρίσκεται σε σχετικά πρώιμο στάδιο. Ο ιός μόλις που έχει αρχίσει να τρώει το αυτί του, αφήνοντάς τον με μια τεράστια ανοιχτή πληγή στο κεφάλι. Ο Huynh Van Dat, που ζει στην πόλη Ho Chi Minh, στο Βιετνάμ, ζει με την ασθένεια για 11 χρόνια και η υγεία του έχει επιδεινωθεί τραγικά με την πάροδο του χρόνου. Δεν μπορεί πλέον να τραφεί, ενώ το μυαλό του θεωρείται άθικτο, κάτι που σημαίνει ότι εξακολουθεί να αισθάνεται τον πόνο.

Η σύζυγός του δηλώνει πως η ασθένειά του εμφανίστηκε πίσω στο 2004, όταν άρχισε να έχει ρινορραγίες τουλάχιστον 3 με 4 φορές την ημέρα. "Έπαιρνε τα παραδοσιακά φάρμακα αλλά δεν γινόταν τίποτα. Στη συνέχεια άρχισε να έχει προβλήματα με τα μάτια του που συνεχώς έτρεχαν". Όταν πήγε στο νοσοκομείο Hoa Hoa για εξετάσεις, οι γιατροί συνειδητοποίησαν ότι είχε πρόβλημα με τη μύτη του που παρέκκλινε του ρινικού διαφράγματος. Αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ένα όμως χρόνο αργότερα κάθε φορά που έπινε νερό πήγαινε στη μύτη του από μια τρύπα στο στόμα του. Αρκετούς μήνες αργότερα η τρύπα μεγάλωσε και εξαπλώθηκε προς τη μύτη.

Όντας σε πανικό, επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον χειρούργησαν ξανά. Ούτε αυτή η επέμβαση είχε αποτέλεσμα. Επισκέφθηκε έτσι γιατρούς στο Πανεπιστήμιο Pharma και το νοσοκομείο Vietnam-France. Όλοι του είπαν ότι είχε χάσει τη γέφυρα της μύτης και πως θα μπορούσε να θεραπευτεί. Το κόστος όμως ήταν εξαιρετικά υψηλό. Όταν τελείωσαν τα χρήματά του, προσπάθησε να γίνει καλά με παραδοσιακά φάρμακα και βότανα. Όταν η ιστορία του έγινε γνωστή στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μια ομάδα γιατρών συμφώνησαν να τον αναλάβουν ως ασθενή και υποσχέθηκαν να κάνουν ό,τι μπορούν για να μειωθεί η ταλαιπωρία του.





Πηγή: Mirror