01 Οκτωβρίου 2015

ΨΟΦΑ ΡΕ ΓΙΔΙ ΑΝΤΩΝΑΡΕ! Συνάντηση Καραμανλή-Βορίδη



Τις τελευταίες ώρες και ενώ η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητας για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας τελειώνει, πολλά στελέχη του κόμματος κάνουν κυριολεκτικά πασαρέλα στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.
Πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκαν χθες το γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην Παναγή Κυριακού.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κωστής Χατζηδάκης και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η κα Κεφαλογιάννη δεν θα κατέβει υποψήφια όπως όλα δείχνουν, αλλά το περιβάλλον της διαμηνύει πως "η κα Κεφαλογιάννη ξέρει να περιμένει".

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ο κ. Καραμανλής είχε συνάντηση και με τον Μάκη Βορίδη, χωρίς ακόμα να ξέρει κανείς το μέρος της συνάντησης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέει το περιβάλλον Μεϊμαράκη (αφού ο Βορίδης δεν έχει κανένα όφελος να κάνει μια τέτοια διαρροή) το οποίο έμαθε για τη συνάντηση, ο κ. Καραμανλής μετέφερε στον κ. Βορίδη την πεποίθησή του πως... ο κ. Μεϊμαράκης είναι το σωστό πρόσωπο για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας στη συγκεκριμένη συγκυρία.Φυσικά κάτι τέτοιο είναι αδύνατον αφού ο Καραμανλής δεν εμπλέκεται στις εσωκομματικές εκλογές και γιαυτό δεν έγινε και ποτέ το περιβόητο ραντεβού με τον Μεϊμαράκη το οποίο τα παπαγαλάκια λέγανε πριν 10 μέρες ότι απλά αναβλήθηκε

Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική σε πολύ καλό κλίμα, καθώς υπήρχε ψυχρότητα μεταξύ των δύο πλευρών από τα χρόνια που ο κ. Βορίδης ήταν στο ΛΑ.ΟΣ.

Ο κ. Καραμανλής εξήγησε στον κ. Βορίδη το στρατηγικό σχέδιο για την παράταξη και από την πλευρά του ο κ. Βορίδης κατέληξε στο ότι πρέπει να αποφευχθεί η διάσπαση στο κόμμα και οι διαδικασίες να βρουν τη ΝΔ ενωμένη.