01 Οκτωβρίου 2015

Κοσμοσυροή στο γραφείο Σαμαρά: Τον επισκέφθηκαν τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ

Στο «παρά πέντε» της ανακοίνωσης υποψηφιότητας του Ευάγγελου Μεϊμαράκη και της εκπνοής της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων, πέντε στελέχη της ΝΔ - εκ των οποίων οι 3 υποψήφιοι πρόεδροι - συνάντησαν τον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας, τα ονόματα των οποίων είχαν ακουστεί, αλλά έχουν δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιοι στην κούρσα διαδοχής της ΝΔ, συναντήθηκαν με τον πρώην Πρωθυπουργό στο γραφείο του και τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στο κόμμα.

Την ίδια κίνηση έκαναν σήμερα, Παρασκευή και οι δηλωθέντες υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιάδης και Απόστολος Τζιτζικώστας.

Αγνωστο είναι προς το παρόν ποια θέση πήρε ο Αντώνης Σαμαράς για τα εσωκομματικά τεκταινόμενα. Συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού, σημείωναν απλώς ότι τα ραντεβού τα ζήτησαν τα ίδια τα στελέχη.

Στην ερώτηση αν ο κ. Σαμαράς προτίθεται να συναντηθεί και με τον διάδοχό του στην προεδρία του κόμματος, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, απαντούσαν: «Αν το ζητήσει, βεβαίως».

Και επίσημα κατατίθενται οι υποψηφιότητες Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα

Στις 11.00 το πρωί της Παρασκευής, θα καταθέσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στα γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Συγγρού.

Αύριο επίσης, σε κατάθεση της δικής του υποψηφιότητας θα προχωρήσει και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.