21 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Με τη Μενεγάκη τα έβαλε το σούργελο που μας απειλεί ότι περνάει καλύτερα εκτός Βουλής

Αυτό και αν είναι δήλωση! Τι είπε η Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη και μας άφησε όλους άφωνους; Ατάκα- μαχαιριά… που άφησε εποχή!

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος συνάντησε την Ραχήλ Μακρή και κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους ξεχώρισαν κάποιες από τις φράσεις που είπε η πρώην βουλευτής.

«Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της. Να με καλέσετε μια μέρα να μαγειρέψουμε. Θα μαγειρέψω κάτι με κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης».

Δείτε το βίντεο:



Η ζωή είναι καλύτερη εκτός βουλής

"Η ζωή είναι καλύτερη εκτός βουλής" δήλωσε η Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή "Καλημερούδια".

Η πρώην βουλευτής δήλωσε επίσης ότι δεν βλέπει στην τηλεόραση την Ελένη Μενεγάκη ρίχοντας ένα μικρό "καρφάκι".

"Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες, γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της" σημείωσε χαρακτηριστικά η Ραχήλ Μακρή.

Δείτε το βίντεο από το Mega:



Εκβιάστηκα…δεν μπορείς να μας εκθέτεις έτσι μου είπαν!

Υπέστη…εκβιασμό παραδέχθηκε η Ραχήλ Μακρή και για αυτό αναγκάστηκε να πει το μεγάλο…«ναι»!

Η πρώην βουλευτής μίλησε για την προσωπική της ζωή, τον γάμο της, τα παιδιά και την καθημερινότητά της μακριά από την πολιτική στην εκπομπή «Καλημερούδια» της Ντορέττας Παπαδημητρίου και δήλωσε κατά του γάμου αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της γνωριμίας της με τον σύζυγό της. «Ανέκαθεν ήμουν κατά του γάμου. Παντρεύτηκα γιατί εκβιάστηκα κι εγώ… όπως ο Τσίπρας» είπε με χιουμοριστική διάθεση. «Μου είπαν »δεν μπορείς να μας εκθέτεις έτσι» και παντρεύτηκα!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με τον άντρα της είναι μαζί από φοιτήτρια, ενώ την κέρδισε το γεγονός ότι δεν φοβήθηκε μα την προσεγγίσει. «Γι’αυτό κέρδισε, γιατί δεν φοβήθηκε, όλοι οι άλλοι φοβούνταν να με προσεγγίσουν και στην αρχή είχε φάει πόρτα» δήλωσε η Ραχήλ Μακρή.