19 Οκτωβρίου 2015

Μία καλλονή φύλακας-άγγελος του Ολάντ στην Αθήνα

Σε έναν λάτρη του ωραίου φύλου, τον μπον βιβέρ Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, που σε λίγες μέρες θα βρίσκεται στη χώρα μας, η Ελληνική Αστυνομία επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη. Την ευθύνη για την ασφάλειά του την ανέλαβε μια εντυπωσιακή ξανθιά αστυνομικίνα, η Ευρυδίκη Σουλιώτη. Η ψηλή και πανέμορφη υπαστυνόμος , που φυσικά μιλάει άπταιστα γαλλικά, θα έχει το γενικό πρόσταγμα για λογαριασμό της ΕΛ.ΑΣ. στην τριήμερη παραμονή του Γάλλου προέδρου στην Αθήνα.

Ήδη, από την περασμένη Πέμπτη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες σε συνεργασία με Γάλλους αστυνομικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα. Η Βουλή γέμισε μυστικούς αστυνομικούς, μέλη της προσωπικής ασφάλειας του κ. Ολάντ , οι οποίοι τσέκαραν τα πάντα. Επιθεώρησαν όλους τους χώρους του ελληνικού Κοινοβουλίου, στους οποίους θα περιηγηθεί ο Γάλλος πρόεδρος, και ρύθμισαν σε συνεργασία με την Ευρυδίκη Σουλιώτη όλες τις λεπτομέρειες. Από την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος», τη διαμονή του, τις προγραμματισμένες του συναντήσεις, τις εθιμοτυπικές και μη επισκέψεις του και από ποια είσοδο θα μπει ο πρόεδρος της Γαλλίας στην ελληνική Βουλή μέχρι και το ποιοι θα κάθονται δίπλα του.

Εξονυχιστικοί έλεγχοι, φυσικά, θα γίνονται σε όλη την Αθήνα κατά την επίσκεψη του Γάλλου ηγέτη, που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου.

Η Ευρυδίκη Σουλιώτη αποφοίτησε επιτυχώς τον περασμένο Ιούλιο από τη Σχολή για το Πλατινένιο Σήμα στο VIP Protection. Η Σχολή απευθυνόταν σε ήδη κατόχους του Χρυσού Σήματος της IKMF (Team Leader) και ο τίτλος που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες σε αυτό είναι ο VIP Security Manager. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διεξαγωγή του αποτελεί ακόμη μία πολύ μεγάλη επιτυχία της IKMF Greece, αφού διεξήχθη για πρώτη φορά παγκοσμίως εκτός Ισραήλ από την IKMF. Το Πλατινένιο Σήμα είναι το τελευταίο στη σειρά και ανώτερο όλων σήμα, το οποίο πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του έχει την απαιτούμενη γνώση και ικανότητα, προκειμένου να οργανώσει και να διευθύνει μία εταιρεία σωματοφυλάκων, με πολλές ανεξάρτητες ομάδες διαφόρων καθηκόντων υπό την καθοδήγησή του.

Κ.Τ.