14 Οκτωβρίου 2015

Χαμός στη Βουλή - Ο Κουτσούκος στον Μαντά: Μαζέψου-Μαντάς: Συγγνώμη- ΒΙΝΤΕΟ

Έντονο διάλογο είχαν στη Βουλή ο Γιάννης Κουτσούκος και ο Χρήστος Μαντάς με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να λέει στον Αντιπρόεδρο της Βουλής να… μαζέψει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κουτσούκος πήρε τον λόγο ζητώντας διευκρινήσεις από τον Τρύφωνα Αλεξιάδη για την παράταση της μη παραγραφής της λίστας Λαγκάρντ για όσους είναι στον εισαγγελέα και για όσους έχει δοθεί εντολή.

Σε αυτό το σημείο τον διέκοψε ο Χρήστος Μαντάς, χωρίς ωστόσο να ακούγεται τι είπε.

«Κύριε. Μαντά μαζέψου. "Δεν ντρέπεστε" όχι σε μένα, αλλού, το κατάλαβες; Το κατάλαβες έτσι όπως τα έχετε κάνει; Να είσαι κόσμιος. Τι πάει να πει δεν ντρέπεσαι; Σε μένα το λες εσύ που είσαι γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που καλύπτει το πόθεν έσχες υπουργών; Σε παρακαλώ…» είπε ο Γιάννης Κουτσούκος σε υψηλούς τόνους, με τον Μάκη Μπαλαούρα να προσπαθεί μάταια να αποφορτίσει το κλίμα.

«Σε παρακαλώ κύριε Κουτσούκο, δεν σε ενόχλησε κανένας» του είπε ο κ. Μπαλαούρας και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ του απάντησε: «Άκουσες τι μου είπε; Για μαζέψτε τον…».



Μετά τον χαμό που προκλήθηκε στη Βουλή και το ξέσπασμα του Γιάννη Κουτσούκου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς ζήτησε συγγνώμη από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

«Παίρνω το λόγο για να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Κουτσούκο. Δεν το συνηθίζω αυτό. Δεν αντιδρώ με αυτόν τον τρόπο» είπε ο κ. Μαντάς.

Δείτε το βίντεο