05 Οκτωβρίου 2015

Τρελό γέλιο με Νικολόπουλο: Ονειρεύεται επιστροφή στη ΝΔ μετά τα απανωτά φτυσίματα

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο για ραγδαίες εξελίξεις στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Νίκος Νικολόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό. Ο ίδιος έσπευσε να στείλει μήνυμα προς την κυβέρνηση, λέγοντας πως δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη την ψήφο του.

Ο Νίκος Νικολόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η ρήξη με τους ΑΝΕΛ να οδηγήσει και στην αποχώρησή από τους κόλπους του κόμματος. Ο ίδιος ανέφερε πως πήρε τη δάδα που πέταξε ο Αντώνης Σαμαράς και την έκανε σύμβολο στη δική του πολιτική κίνηση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ποτέ δεν αποξενώθηκε απ” τον ευρύτερο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα δεν έκρυψε πως προτιμά από τους τέσσερις υποψήφιους για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, τον Απόστολο Τζιτζικώστα καθώς μπορεί να φέρει την ανανέωση που χρειάζεται ο χώρος.

Παράλληλα αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Νίκου Νικολόπουλου από την χθεσινή ψηφοφορία για εκλογή προέδρου της Βουλής, και πολλοί έσπευσαν να του αποδώσουν δυσαρέσκεια απέναντι στην κυβέρνηση καθώς δεν κατέλαβε θέση στο προεδρείο της Βουλής. Ωστόσο ο ίδιος με μια αποστομωτική απάντηση με σαφείς αιχμές, αποκαλύπτει που ήταν την ώρα της ψηφοφορίας.