12 Οκτωβρίου 2015

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ! «Μην ακούω μ@λ@κίες, ο κόσμος ήξερε τι ψήφιζε-Τη Δευτέρα αρχίζει το άλλο μεγάλο πήδημα»!

Από μικρό και από… τρελό μαθαίνεις την αλήθεια. λέει η γνωστή ρήση.

Με έναν απρόσμενο τρόπο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ”στήριξε” τις κινήσεις τις κυβέρνησης, καλώντας τον κόσμο να μην διαμαρτύρεται για τα νέα μέτρα που έρχονται στη Βουλή, καθώς… ήξερε τι ψήφιζε.

«Μην ακούω μ@λ@κίες, ο κόσμος ήξερε τι ψήφιζε», είπε χαρακτηριστικά.

«Ψηφίσαμε μνημόνιο, αυτό θα εφαρμόσουμε. Να δούμε τώρα πως μπορούμε να το κάνουμε πιο ήπιο για τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Μιχελογιαννάκης στο ”Ράδιο Κρήτη”.

«Αφού το ψήφισα το μνημόνιο, τώρα θα βγω να λέω ότι δεν το ψήφισα; Θα δώσω μάχη στη Βουλή να μην περάσουν κάποιες διατάξεις, ο ΕΝΦΙΑ δεν μπορεί να είναι στα αγροτεμάχια. Αλλά κι ο κόσμος να μην διαμαρτύρεται αφού εκείνος μας ψήφισε και ήξερε τι ψηφίσαμε, τι θα φέρναμε» είπε ο κ. Μιχελογιαννάκης που τόνισε με νόημα: «Τη Δευτέρα αρχίζει το άλλο μεγάλο πήδημα»! Κι εννοούσε ότι έρχονται οι διατάξεις με τους αγρότες για τους οποίους θα δώσει μάχη να εξαιρεθούν τα μικρά κεφάλαια, να συνυπολογίζονται στην αγροτική εργασία η μητέρα, τα παιδιά, τόσοι που δουλεύουν..

Σε σχόλιο μάλιστα του δημοσιογράφου ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται για τους νέους φόρους και τα μέτρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Εντάξει ο κόσμος διαμαρτύρεται μαζί του είμαι. Αλλά μην ακούω μ@λ@κίες τώρα, ο κόσμος αυτός δεν μας ψήφισε; Δεν περάσαμε το μνημόνιο και μετά μας ψήφισε; Στο Ηράκλειο μας έδωσε και μια έδρα παραπάνω! Τι να κάνω εγώ τώρα να μη ψηφίσω;», ανέφερε μεταξύ άλλων.