28 Οκτωβρίου 2015

Ασταμάτητος κατήφορος για τον Μουρίνιο - «Είστε ηλίθιοι» [βίντεο]

Μια ακόμη ντροπιαστική νύχτα έζησε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη φετινή σεζόν. Χρησιμοποιώντας βασικούς ποδοσφαιριστές, η Τσέλσι αποκλείστηκε από την Στόουκ στο Λιγκ Καπ στη διαδικασία των πέναλτι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ξεσπά στις δηλώσεις του.

Στο «Μπριτάνια» η Στόουκ άνοιξε το σκορ με τον Γουόλτερς στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου όμως ο Ρεμί, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον Κόστα στο 33ο λεπτό, κατόρθωσε με κοντινό πλασέ να ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου ο Αζάρ απέτυχε να νικήσει τον Μπάτλαντ με την Στόουκ να πανηγυρίζει την πρόκριση.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Μουρίνιο δήλωσε ικανοποιημένος από τους παίκτες του αφού προσπάθησαν έτσι όπως έπρεπε, όμως όταν η κουβέντα έφτασε στο μέλλον της Τσέλσι, ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά. Γι αυτούς που θα πουν και θα γράψουν άσχημα πράγματα για τους παίκτες και συνεχίζουν να το κάνουν οι παίκτες σήμερα τους είπαν "είστε ηλίθιοι". Πριν λίγους μήνες όταν κερδίσαμε μερικά ματς ήμασταν πρωταθλητές. Ο κόσμος έλεγε ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το αποτέλεσμα. Τώρα αυτοί λένε πως τα αποτελέσματα είναι πιο σημαντικά από οτιδήποτε άλλο. Είναι αντίφαση».

Αποκλεισμό και μάλιστα από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας γνώρισε η Άρσεναλ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League ηττήθηκε 3-0 από την Σέφιλντ Γουένσντεϊ στο «Χίλσμπορο» με τον Αρσέν Βενγκέρ να μην τα βάζει με τους δημοσιογράφους αλλά με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του λέγοντας πως κάποιοι από αυτούς δεν είναι ακόμη έτοιμο για τόσο υψηλό επίπεδο.