05 Οκτωβρίου 2015

Το βίαιο πρόσωπο της Χίλαρι και τα ξεσπάσματα εναντίον του Μπιλ Κλίντον

Το νέο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον, όπως εμφανίζεται μέσα από το βιβλίο του Roger Stone, αναμένεται να προκαλέσει σάλο και πιθανόν να επηρεάσει την πορεία της προς το Λευκό Οίκο. Το βιβλίο, με τίτλο «The Cilntons War on Women», φέρνει στο φως ένα άλλο προφίλ της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, που τη θέλει να ξεσπά βίαια εναντίον του συζύγου της Μπιλ Κλίντον, των εργαζομένων στο Λευκό Οίκο, όπως επίσης και εναντίον των μυστικών πρακτόρων.



Το «καυτό» βιβλίο, που κάνει λόγο για αντικείμενα που εκσφενδονίζονταν στο κεφάλι του Κλίντον, καθώς και για γρατσουνιές στις δημόσιες εμφανίσεις του, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου. Ο Roger Stone, σύμβουλος πολλών Ρεπουμπλικανών προέδρων των ΗΠΑ, εξιστορεί τη βία που ασκούσε η Χίλαρι στο σύζυγο της ήδη από την έναρξη της πολιτικής του καριέρας στο Αρκάνσας.



Ωστόσο οι αποκαλύψεις δε σταματούν εδώ. Το 1999, η συγγραφέας Gail Sheehy είχε συμπεριλάβει σε βιβλίο της τη μαρτυρία της Dee dee Myers, εργαζόμενης στο γραφείο Τύπου στο Λευκό Οίκο. Η Myers δήλωσε χαρακτηριστικά πως είχε αναγκαστεί να κρύψει ένα κόκκινο σημάδι που είχε δημιουργήσει η Χίλαρι στον Μπιλ Κλίντον, μετά από επίσκεψη της ηθοποιού Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στο γραφείο του.



Ένα άλλο βιβλίο περιγράφει τη βίαιη συμπεριφορά της Χίλαρι απέναντι στον άντρα της, πληροφορούμενη τη σχέση του Μπιλ με τη Μόνικα Λεβίνσκι. Πολλές μαρτυρίες λοιπόν αποδεικνύουν τις αντιδράσεις της Χίλαρι και τα αντικείμενα που πετούσε στον άντρα της, κάθε φορά που έβγαινε εκτός ελέγχου. Μια ήπια φαινομενικά προσωπικότητα καταρρίπτεται για μια ακόμα φορά.