18 Οκτωβρίου 2015

Η απίστευτη ατάκα Μπακογιάννη για τις εσωκομματικές εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

O Κώστας Μπακογιάννης επιστράτευσε το χιούμορ του, έτσι ώστε να αποφύγει με κομψό τρόπο να ταχθεί υπέρ κάποιου από τους τέσσερις υποψήφιους που διεκδικούν την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ωστόσο, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όσο και αν απέφευγε να απαντήσει για τις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, κλήθηκε να τοποθετηθεί τουλάχιστον στο αν θα ψήφιζε την μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη, σε περίπτωση που ήταν υποψήφια πρόεδρος του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τη μάνα μου; Πιστεύετε ότι θα με έπαιρνε να κάνω κάτι διαφορετικό;», υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να διαφωνεί σε κάποια πράγματα με τη μητέρα του, αλλά την ίδια ώρα συμφωνεί σε άλλα.

«Το ερώτημα δεν είναι αυτό. Για να είμαι ανοιχτός, θέλω να βάλω ένα άλλο δεδομένο στη συζήτηση», σημείωσε και συνέχισε αποκαλύπτοντας γιατί θα ψήφιζε την Ντόρα Μπακογιάννη για πρόεδρο της ΝΔ, χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Κυριακή μεσημέρι θέλω να πάω με τα παιδιά μου και να έχω φαγητό στο τραπέζι. Πρέπει κάτι να φάμε. Μάγειρας δεινός δεν είμαι, άρα καταλαβαίνετε ότι προφανώς και θα ήμουν με τη μάνα μου! Γιατί ένα από τα πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος για εκείνη είναι ότι μαγειρεύει και πάρα πολύ καλά», εξήγησε ο περιφερειάρχης γελώντας.

Δείτε το βίντεο: