14 Οκτωβρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Μιχελογιαννάκης: Αυτοί που κάνουν τους αντάρτες δεν έχουν διαβάσει το μνημόνιο ή κοροϊδεύουν τον κόσμο-Τι είπε για τους "υπουργούς" και το "πόθεν έσχες"

«Μην γελιόμαστε, ήδη τα έχουμε ψηφίσει όλα αυτά. Δεν μπορούμε να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Αυτοί που κάνουν τους αντάρτες είναι αυτοί που δεν έχουν διαβάσει το μνημόνιο» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης μιλώντας στον Real Fm 97,8  και τον Νίκο Στραβελάκη.

«Εμένα ο κόσμος με ψήφισε για να παλέψω τα ισοδύναμα, το παράλληλο πρόγραμμα και να συνεχίσω τη διαπραγμάτευση.  Αυτό σημαίνει 24ωρη δουλειά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Μιχελογιαννάκης για τους "υπουργούς" και το "πόθεν έσχες": Να πουν το όνομα τους

«Αμέσως να βγούνε και οι δύο που ακούγονται. Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Να βγούνε μέχρι αύριο να δώσουν το ονοματεπώνυμο τους, να πουν οτι είναι αθώοι, γιατί πιστεύω οτι έιναι αθώοι» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, για την υπόθεση με το πόθεν έσχες, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Δεν θέλω να πιστεύω οτι μέσα στο κομμά μου υπάρχουν υπουργοί που δεν είναι αθώοι, να βγούνε να πουν το όνομα τους» τόνισε.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ: