26 Οκτωβρίου 2015

ΓΕΛΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ! Με... γραβάτα ο Μπουτάρης-Χωρίς κάγκελα η γιορτή της Θεσσαλονίκης αφού κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Tα μέτρα ασφάλειας δε θύμιζαν σε καμία περίπτωση αυτά που λαμβάνονταν τα προηγούμενα χρόνια -Έλειπαν τα κιγκλιδώματα Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει σήμερα και φαίνεται ότι ο Γιάννης Μπουτάρης θέλησε να ξεφύγει από τις... εναλλακτικές ενδυματολογικές προτιμήσεις του.
Στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου έφτασε φορώντας κοστούμι με γραβάτα προκαλώντας τα σχόλια των παρευρισκομένων. Οι δημοσιογράφοι ξαφνιάστηκαν που είδαν τον δήμαρχο με γραβάτα και του έλεγαν "κύριε δήμαρχε γραβάτα; Και ωραία γραβάτα Δήμαρχε" Σε έναν απάντησε με χιούμορ και είπε "στην πουλάω"!.



Κατά την προσέλευση τους οι δύο διεκδικητές της θέσης του προέδρου της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας και Αδωνις Γεωργιάδης φρόντισαν να έχουν τους... υποπστηρικτές τους και χειροκροτήθηκαν θερμά και οι δύο.

Οι υποψήφιοι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, παρακολούθησαν τη δοξολογία του πολιούχου της πόλης στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης χαιρέτησε τον Άδωνι Γεωργιάδη και είχαν μια σύντομη συνομιλία, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας ως οικοδεσπότης της πόλης, χαιρετήθηκε εξίσου θερμά με τους συνυποψήφιους του.






Με τη σύζυγό του έφτασε στην εκκλησία ο Δημήτρης Μάρδας.



Όταν έφτασε στην εκκλησία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος χτύπησαν χαρμόσυνα οι καμπάνες και στην είσοδο του Ναου η φιλαρμονική έπαιξε τον Εθνικό ύμνο προς τιμή του.



Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μέτρα ασφάλειας δε θύμιζαν σε καμία περίπτωση αυτά που λαμβάνονταν τα προηγούμενα χρόνια καθώς έλειπαν τα κιγκλιδώματα και στο δρόμο κυκλοφορούσαν ακόμη και τα απορριμματοφόρα οχήματα του δήμου!