27 Οκτωβρίου 2015

Γεωργιάδης: Η ΝΔ έχει παλιό πρόσωπο-Με ενοχλεί που ο Τζιτζικώστας παίρνει αποστάσεις από την κυβέρνηση του Σαμαρά

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η αντιπαράθεση στη ΝΔ.Θα κεράσω πικρό φαρμάκι τους δημοσκόπους και θα είμαι ως το τέλος στην κάλπη, υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και απάντησε στις ερωτήσεις της Μαρίας Χούκλη, τόσο για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις όσο και για την κούρσα της εκλογής προέδρου στη ΝΔ.

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε σφοδρά στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό φέροντας ως παράδειγμα του ΕΝΦΙΑ και τα χρήματα που θα κληθεί να πληρώσει το «Χαμόγελο του παιδιού», υπενθυμίζοντας ότι επί κυβερνήσεως της ΝΔ το ύψος του ΕΝΦΙΑ που κλήθηκε να πληρώσει ήταν 30.000 ευρώ και υπήρξε ανηλεές σφυροκόπημα για το γεγονός αυτό. Σήμερα επί κυβέρνησης Τσίπρα, ο οποίος είχε υποσχεθεί ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, το «Χαμόγελο του παιδιού» καλείται να πληρώσει 43.000 ευρώ κι αυτό είναι ενδεικτικό της κοροϊδίας από πλευρά κυβέρνησης, κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Απαντώντας στο ερώτημα της Μαρίας Χούκλη, για την εικόνα που δίνει η παράταξη στο δρόμο για την κάλπη στις 22 Νοεμβρίου, παραδέχτηκε ότι δεν του αρέσει αυτή η εικόνα, η οποία είναι εικόνα διχασμού. «Αν δεν μπορέσουμε να μιλήσουμε πολιτικά και μείνουμε στα παραπολιτικά θα έχουμε αποτύχει» και συμπλήρωσε ότι ο ίδιος μιλάει μόνο πολιτικά για τους ανθυποψηφίους τους.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η ΝΔ είναι η καλύτερη επιλογή που έχει αυτή τη στιγμή ο ελληνικός λαός, είναι η παράταξη που έχει δικαιωθεί στις μεγάλες ιστορικές της επιλογές και ό ίδιος έχει ένα όραμα για την επόμενη μέρα σε αυτήν.

Δεν παρέλειψε όμως να υπογραμμίσει ότι η ΝΔ έχει και αρνητικά όπως το ότι έχει παλιό πρόσωπο και ο ίδιος θα επιδιώξει να δημιουργήσει μια ισχυρή ΝΔ, η οποία θα κατορθώσει να αλλάξει την Ελλάδα, μια ΝΔ που θα μάχεται, που δεν θα ντρέπεται και δεν θα δίνει εξετάσεις στην Αριστερά.

Στο σημείο αυτό ο κ. Γεωργιάδης άφησε σαφείς υπαινιγμούς κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τονίζοντας με έμφαση ότι ο ίδιος ως πρόεδρος του κόμματος θα τρέχει στα προβλήματα και δεν θα περιμένει να έρθουν αυτά στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.

Ο κ. Γεωργιάδης άσκησε κριτική και στον κ. Τζιτζικώστα, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος δεν υπερασπίζει το έργο της κυβέρνησης Σαμαρά κι αυτό δεν συνάδει με την πρόθεση του να ηγηθεί της παράταξης.