15 Οκτωβρίου 2015

Η συνάντηση Μεϊμαράκη με τους «αντίπαλους» του Τζιτζικώστα στην «έδρα» του (ΦΩΤΟ)

30 άτομα με το ζόρι ο Βαγγέλας...

Στο ξενοδοχείο του κουμπάρου του Κώστα Καραμανλή και προέδρου των ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Τέλη Θωμόπουλου, συναντήθηκε με γαλάζια στελέχη της Κεντρικής Μακεδονίας ο πρόεδρος της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον πρώτο όροφο του κεντρικού ξενοδοχείου στην οδό Μοναστηρίου, με καθυστέρηση αφού οι υποχρεώσεις του κ. Μεϊμαράκη στη Βουλή δεν του επέτρεψαν να τηρήσει κατά γράμμα το πρόγραμμα.

Ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους αρκούμενος σε ένα «όλα καλά» προσερχόμενος στην αίθουσα της σύσκεψης.



Τη σύσκεψη συγκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος όπως έχει γράψει εδώ και καιρό η καρφίτσα στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις την υποψηφιότητα Μεϊμαράκη.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν όλα τα στελέχη της παράταξης Κεντρική Μακεδονία Πρωταθλήτρια, όπως και η υποψήφια αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού, εκτός από την Πόπη Καλαϊτζή που βρίσκεται στο εξωτερικό όπου και εργάζεται.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων προς τον Γιάννη Ιωαννίδη, εάν συγκάλεσε αυτός την εκδήλωση, απάντησε ότι την συγκάλεσε η περιφερειακή ομάδα της ΝΔ.



Σε ερώτηση του karfitsa.gr εάν η συνάντησης πραγματοποιείται με τον πρόεδρος της ΝΔ ή με τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος, αρκέστηκε να σχολιάσει «και τα δύο».

του Βαγγέλη Στολάκη
http://www.karfitsa.gr/2015/10/15/i-sunantisi-meimaraki-me-toys-antipa/